Ağrı Dağı'ndaki Operasyonda PKK'nın Keskin Nişancısı Öldürüldü - Son Dakika
3. Sayfa

Ağrı Dağı'ndaki Operasyonda PKK'nın Keskin Nişancısı Öldürüldü

İki askerimizin şehit edildiği Ağrı Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda, aralarında terör örgütünün keskin nişancısının da olduğu 15 terörist öldürüldü.

16.04.2018 16:59  Güncelleme: 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da 2 askerin şehit olduğu Ağrı Dağı bölgesinde sürdürülen operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristlerden çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Öldürülen 15 teröristten birinin Cizre ve Sur'da eylemlere katılan PKK'nın sniperi (keskin nişancı) olduğu belirlendi.

11 GÜNDE 16 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 2 askerin şehit olduğu Yakacık Mezrası Ağrı Dağı bölgesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sürdürülen hava destekli operasyonda son 11 günde 1'i sağ olmak üzere toplam 16 terörist etkisiz hale getirildi.

PKK'NIN KESKİN NİŞANCISI ÖLDÜRÜLDÜ

Etkisiz hale getirilen teröristlerden 2 adet M16 tüfek, 1 adet Zagros tüfek, 1 adet Biksi makineli tüfek, 1 adet Kannas keskin nişancı tüfeği, 2 adet roketatar, 2 adet Kalaşnikof tüfek, 1 adet tabanca, 7 adet el bombası ve silahlara ait çok sayıda mühimmat ile el telsizi ele geçirildi. Sağ olarak yakalanan bir teröristin İl Jandarma Komutanlığındaki sorgusu devam ederken, öldürülen teröristlerden birinin Cizre ve Sur'daki eylemlere katılan PKK'nın keskin nişancısı olduğu belirlendi.

PKK'NIN SÖZDE AĞRI DAĞI SORUMLUSU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Son 11 gün içerisinde operasyonda ölü ele geçirilen teröristler arasında İçişleri Bakanlığının 'mavi' kategoride arananlar listesinde olan sözde Ağrı Dağı alan sorumlusu Osman Özel de yer alıyor.

Ağrı Dağı\'ndaki Operasyonda PKK\'nın Keskin Nişancısı Öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Ağrı Dağı'ndaki Operasyonda PKK'nın Keskin Nişancısı Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • BOZKURT: Bİ BİTMEDİNİZ BE KAHPELER 9 1 Yanıtla
  • ALLAH ASKINA: Muhakkakki bu teroristlerin aileleri vardir bunlarin aileleri eger TURKIYEMin sin8rlari icerisindeyse sinirdisi edin vatandasliktan cikartin ALLAH icin cunku meyveyi koparmaya calismaktansa agaci kokten kesersin 4 1 Yanıtla
  • beriwan: PİS PKK ILAR YÜZÜNDEN BİZ DE MARMARİSTE RAHATIMIZ BOZULUYOR..KÜRT DÜŞMANI PKK..16 LEŞ YETMEEEZZZZZZZZZ DAHA FAZLA GEBERTİN DAHA FAZLAAA. 3 1 Yanıtla
  • ASLAN: Bİ BİTMEDİLER LEŞ KARGALARI EMPERYALİST YALAYICI BÖCEKLER,, 1 1 Yanıtla
  • ERZURUMLU: Allah sayılarını artırsın inşallah, bu memleketin ekmeğini yeyip, suyunu içen dinsiz, şerefsiz ve namusuzların sonu böyle olur... 1 1 Yanıtla

Advertisement