PKK'nın Üstlendiği Olayı Eski Sevgili Gerçekleştirmiş - Son Dakika
3.Sayfa

PKK'nın Üstlendiği Olayı Eski Sevgili Gerçekleştirmiş

PKK\'nın Üstlendiği Olayı Eski Sevgili Gerçekleştirmiş

Karabük'te bir minibüsün PKK tarafından yakıldığı iddia edilmişti ancak Karabük emniyeti, olayın eski sevgili tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.

29.01.2019 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te bir minibüsün PKK tarafından yakıldığı iddia edilmişti ancak Karabük emniyeti, olayın eski sevgili tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.

Terör örgütü PKK'ya yakın bir internet sitesinde "Kürdistan gençliği tecride karşı eylemde: 7 araç ateşe verildi" başlıklı haberin yayınlanmasının ardından Karabük Emniyet Müdürlüğü titiz bir çalışma gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre geçen 12 Ocak gecesi 01.30'da Karabük'ün Yeşil Mahalle Esentepe Caddesi üzerinde park halindeki minibüste yangın çıktı.

Sahibi ise bir süre önce trafikten çektiği aracının aküsünün olmadığı için çalışmadığını, evine giderken herhangi bir olumsuzluk olmadığını ancak bir süre sonra aracın yandığını polise söyledi. Bunun üzerine Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine yakın güvenlik kameralarını inceledi.

"PKK yaktı" diye haber yayınladılar

Bu sırada PKK'ya yakın bir internet sitesi gerçek olmayan bir haberle, elebaşı Abdullah Öcalan için Türkiye'nin birçok kentinde eylemler gerçekleştirildiğini iddia etti.

Haberde beş şehirde yedi aracın ateşe verildiği yazıldı. Araç yakılan iller arasında Karabük'ün de bulunduğu öne sürüldü. Emniyet ekipleri ise aracın bir süre önce minibüs hattında çalıştığı bilgisine ulaştı. Hatta kullanılan minibüsün araç sahibinin kardeşi E.M.'nin kullandığı ve çevresinde aracın kendisinin olarak bilindiği tespiti yapıldı.

E.M.'nin ise aynı mahallede yaşayan ve eşinden boşanan bir kadınla ilişki yaşadığı öğrenilince ekipler T.Ş.'yi sorguya aldı. Kamera görüntülerini tekrar inceleyen polis ekipleri şüpheli kadının gece 00.33 sıralarında evinden çıktığını ve beş dakika sonra yanan minibüsün bulunduğu mahalleye geldiğini fark etti.

Kendisiyle ilgilenmiyor diye minibüsü yakmış

Polisin sorguladığı T.Ş., E.M.'nin kendisiyle ilgilenmediğini ve minibüsün E.M.'ye ait olduğunu düşündüğünü belirterek, aracı kendisinin yaktığını itiraf etti.

"Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve mala zarar verme" suçundan işlem yapılan T.Ş., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ise "Ülkemizde, çukur ve hendek operasyonlarıyla başlayan ve günümüze kadar devam eden, gerek ülkemiz içinde gerekse ülke dışında gerçekleştirilen çok başarılı operasyonlarla ağır darbeler yiyen, her geçen gün eleman, mühimmat ve lojistik kaybına uğrayan PKK/KCK terör örgütü, içinde bulunduğu çöküş sürecinden çıkabilmek düşüncesiyle, Karabük Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı çalışmasıyla, failini ortaya koyduğu, benzer diğer dört şehrimizdeki, faili meçhul araç yakma eylemlerine sahip çıkarak, müzahir kitlesine moral motivasyon amaçlı mesaj vermeye çalışmaktadır. Bu mevcut durum da ortaya koymaktadır ki eylem gücünü her geçen gün daha fazla kaybeden terör örgütü, başta polis, jandarma olmak üzere tüm silahlı kuvvetlerimiz unsurlarıyla ülke gündemimizden tehdit ve tehlike olmaktan çıkarılmaktadır. Ülkemiz içerisinde ve ülke dışında her nerede olursa olsun, aziz Türk milletinden aldığı manevi ve maddi desteklerle tüm terör örgütleri gibi, PKK/KCK adlı hain emperyal rant örgütü de yok edilecektir. Bu uğurda bugüne kadar hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ederken gazilerimizi de minnetle anıyoruz" ifadelerine yer verdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa PKK'nın Üstlendiği Olayı Eski Sevgili Gerçekleştirmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ'da Gizli Bölmede Kenevir Yetiştiriciliği Operasyonu
    11:17 Tekirdağ'da Gizli Bölmede Kenevir Yetiştiriciliği Operasyonu

    Tekirdağ'da jandarma ekipleri, bir adreste yaptıkları aramada evin gizli bölmesinde iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen kenevir ile karşılaştı. Yapılan operasyonda 2 kök kenevir bitkisi, esrar ve silahlar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

  • Defalarca bıçakladığı eşinin başında beklerken gözaltına alındı
    11:17 Defalarca bıçakladığı eşinin başında beklerken gözaltına alındı

    İstanbul Başakşehir'de, boşanma kararı aldığı eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanan 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı yoğun bakımda tedavi görüyor. Şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Ferhat Karlı'nın, geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu belirtildi. Olayın ardından tutuklanan Ferhat Karlı, eşinin kendisini aldattığını iddia etti.

  • Esenyurt'ta 5 katlı binada yangın çıktı: Mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürüyor
    11:12 Esenyurt'ta 5 katlı binada yangın çıktı: Mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürüyor

    Esenyurt'ta 5 katlı bir binada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına müdahale eden ekipler, binada mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Yozgat'ta dolandırıcılık suçundan aranan hükümlü yakalandı
    11:11 Yozgat'ta dolandırıcılık suçundan aranan hükümlü yakalandı

    Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, dolandırıcılık suçundan aranan bir hükümlü yakalandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.Ö., Yerköy ilçesinde gözaltına alındı. Hükümlü, jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Sivas'ta kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarpan araçta 5 kişi yaralandı
    11:10 Sivas'ta kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarpan araçta 5 kişi yaralandı

    Sivas'ın Şarkışla ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı ve olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Tekirdağ'da Jandarma Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonları Yaptı
    11:08 Tekirdağ'da Jandarma Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonları Yaptı

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca bulunduran şüphelilere yönelik operasyonlar düzenledi. Muratlı'nın Yeşilsırt Mahallesi'nde bir kişinin üzerinde uyuşturucu madde ve sentetik haplar ele geçirilirken, Aşağısevindikli Mahallesi'nde ise bir şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Balıkesir'de dolandırıcılar koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı
    11:06 Balıkesir'de dolandırıcılar koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde ileri tarihli EFT işlemi yaparak vatandaşlardan koyun satın alan dolandırıcılar, satın alma işlemi bitince EFT'yi iptal ederek kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, dolandırıcıları yakaladı.

  • Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı
    11:06 Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı

    Erzincan'da yapılan çalışmalarda, K.E. ve M.D. isimli şüpheli şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramada toplam 285 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. M.D. isimli şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, K.E. hakkında işlemler devam etmektedir.

  • Konya'da trafik kazası sonrası çıkan kavgada 1 kişi yaralandı
    11:03 Konya'da trafik kazası sonrası çıkan kavgada 1 kişi yaralandı

    Konya'da iş yerlerinin bulunduğu sokak üzerinde araçlarıyla seyir halinde olan 2 komşunun karıştığı maddi hasarlı trafik kazasının ardından çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga sırasında elinden yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Kapaklı'da Çalınan Köpek Aranıyor
    10:58 Kapaklı'da Çalınan Köpek Aranıyor

    Kapaklı'da sahibinin bahçesinden çalınan 55 günlük Hera isimli köpek, polis ekipleri tarafından aranıyor. Köpeğin çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Köpeğin sahibi, Hera'nın kendilerine geri teslim edilmesini istiyor.

  • Bozüyük'te Sentetik Uyuşturucu Operasyonu: Zanlı Yakalandı
    10:57 Bozüyük'te Sentetik Uyuşturucu Operasyonu: Zanlı Yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapılan asayiş uygulamasında, üzerinde sentetik uyuşturucu ve uyuşturucu kullanma aparatı bulunan bir zanlı yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı
    10:57 Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı

    Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü, kontrolsüz şerit değiştiren otomobille çarpıştı. Kazada minibüste bulunan hakim ve savcılardan iki kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle tünelde trafik yoğunluğu oluştu.


Advertisement