PKK Operasyonunda Gözaltına Alınan Belediye Başkan Yardımcısı Adliyeye Çıkarıldı - Son Dakika
Asayiş

PKK Operasyonunda Gözaltına Alınan Belediye Başkan Yardımcısı Adliyeye Çıkarıldı

PKK operasyonunda gözaltına alınan belediye başkan yardımcısı adliyeye çıkarıldıKAYSERİ - Kayseri'nin Sarız ilçe belediyesinde başkan yardımcısı olarak görev yaparken terör örgütü PKK/KCK ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle görevine son verilen ve dün gözaltına alınan E.D. adliyeye çıkarıldı.

25.04.2017 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK operasyonunda gözaltına alınan belediye başkan yardımcısı adliyeye çıkarıldı

KAYSERİ - Kayseri'nin Sarız ilçe belediyesinde başkan yardımcısı olarak görev yaparken terör örgütü PKK/KCK ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle görevine son verilen ve dün gözaltına alınan E.D. adliyeye çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütü PKK/KCK ile irtibatlı ve iltisaklı olduğu tespit edilmesi sebebiyle görevine son verilen Sarız Belediye başkan yardımcısı ve Sarız belediye meclis üyesi E.D., Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltındaki E.D., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı.

PKK Operasyonunda Gözaltına Alınan Belediye Başkan Yardımcısı Adliyeye Çıkarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş PKK Operasyonunda Gözaltına Alınan Belediye Başkan Yardımcısı Adliyeye Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement