PKK'nın Katlettiği Baba ve Oğuldan Kahreden Detay! Gencin Zihinsel Engelli Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

PKK'nın Katlettiği Baba ve Oğuldan Kahreden Detay! Gencin Zihinsel Engelli Olduğu Ortaya Çıktı

PKK'nın Diyarbakır'da katlettiği baba ve oğul olayında kahreden detaylar ortaya çıktı. Baba ve oğlunun 9 gün önce kayboldukları ve oğulun zihinsel engelli olduğu bildirildi.

05.07.2018 16:50  Güncelleme: 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından öldürülen baba ve oğlunun 9 gün önce geldikleri köyde kayıplara karıştığı ve oğulun zihinsel engelli olduğu ortaya çıktı.

PKK BABA VE OĞULU KATLETMİŞTİ

Lice ilçesi Yalımlı köyü Leyhosor mezrası Üçyol mevkisinde baba Remzi Güler (48) ve oğlu Mahmut Güler'in (24), terör örgütü PKK mensuplarınca öldürüldüğü olayla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

9 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞLAR, OĞUL ENGELLİYMİŞ

Güler ailesinin yakınlarından edinilen bilgilere göre, kısa süre önce Silvan ilçesi Cami Mahallesi'nden Kale Mahallesi'ne taşınan aileden baba Remzi Güler, 9 gün önce, zihinsel engelli oğlu Mahmut Güler'i de yanına alarak, Lice ilçesindeki bahçelerini sulamaya gitti.

PKK TARAFINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDULAR

Sonraki gün akşam saatlerine kadar baba ve oğuldan haber alamayan aile, Lice'deki bahçelerine bakmaya geldi. Ancak baba ve oğula rastlamayan aile, yakınlarına haber vererek Remzi ve Mahmut Güler'i aradı.

9 gün boyunca izleri bulunmayan baba ve oğulun cesedi, bugün 13.00 sıralarında, ateşli silahla vurulmuş şekilde bulundu. Teröristler ayrıca vurdukları baba oğulun üzerine yazılı bir not bıraktı. Cesetlerin, kaldırıldıkları Lice Devlet Hastanesi morgunda otopsi işlemleri sürüyor.

PKK\'nın Katlettiği Baba ve Oğuldan Kahreden Detay! Gencin Zihinsel Engelli Olduğu Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa PKK'nın Katlettiği Baba ve Oğuldan Kahreden Detay! Gencin Zihinsel Engelli Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Duacı : Allahsız imansızlar kitapsızlar vicdansızlar..terör örgütleri allah sizin belanızı versin...AHİRET gününde yeriniz cehennnem....türkiyemi bölemezsiniz hainler....sonunuz cehennem...terör örgütlerini destekleyenlerin sonuda cehennem...siz cehennemi hakettiniz ...pkk sonunuz cehennem ....korkak pislikler 4 1 Yanıtla

Advertisement