Plajda büyük heyecan - Son Dakika
Spor

Plajda büyük heyecan

Plajda büyük heyecan

İZMİR Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu'nun ev sahipliğinde düzenlenen CEV U18 Avrupa Plaj Voleybol Şampiyonası, teknik toplantı ve antrenmanlarla başladı.

16.09.2020 11:58  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu'nun ev sahipliğinde düzenlenen CEV U18 Avrupa Plaj Voleybol Şampiyonası, teknik toplantı ve antrenmanlarla başladı. Selçuk'taki Pamucak Plajı'nda düzenlenen organizasyonda ilk maçlar yarın oynanacak. Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak turnuva, İzmirtube'den canlı yayınlanacak. Dev organizasyona kadınlarda 23 ülkeden 64 sporcu, erkeklerde 24 ülkeden 70 sporcunun resmi kayıt yaptırdığı ve kayıtların halen devam ettiği açıklandı. Toplam 4 gün sürüp 20 Eylül Pazar günü bitecek organizasyonda 152 karşılaşmada yapılacak.

Kadın ve erkek sporcular, yarın sabah saat 09.00'dan akşam 18.00'e kadar dört ayrı kortta zorlu mücadeleler ile turnuvanın ilk maçlarını oynayacak. İlk üç gün grup ve eleme maçlarında yapılacak. Pamucak Plajı'ndaki zorlu mücadelelerde 19 Eylül'de saat 16.00'da kadınlar, saat 17.30'da erkekler çeyrek final karşılaşmalarıyla son dörde kalan ülkeler belirlenecek. Turnuvanın yarı final ve final maçları 20 Eylül'de oynanacak. Yarı finaller saat 9.00-12.00 arasında olacak. Kadınların final maçı saat 16.15.'te, erkeklerin final maçı ise saat 17.15'te olacak. Şampiyonanın ödül töreni ise saat 18.15'te gerçekleşecek.

TÜRKİYE'DEN 5 EKİP

Organizasyonda kadınlar kategorisinde Tuana Dincer-Melisa Özsar ile Ece Özdemir-Doğa Öcal çiftleri ülkemiz için kumda ter dökecek. Şampiyonada Türkiye'yi erkeklerde de üç ekip temsil edecek. Necmi Ayberk Güllük-Batuhan Kuru, Furkan Ramazan Kaplan-Sacit Kurt ile Bahadır Utku Keskin-Ahmet Can Tur, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası'nda ay-yıldızlı mayo ile sahaya çıkacak.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Plajda büyük heyecan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement