Plastik, Ambalaj ve Ağaç İşleme Sektörü İzmir'de Buluştu - Son Dakika
Ekonomi

Plastik, Ambalaj ve Ağaç İşleme Sektörü İzmir'de Buluştu

Plastik, ambalaj ve ağaç işleme sektörü temsilcileri, İzmir'de düzenlenen 3 ayrı fuarda bir araya geldi.

10.04.2018 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Plastik, ambalaj ve ağaç işleme sektörü temsilcileri, İzmir'de düzenlenen 3 ayrı fuarda bir araya geldi.

TÜYAP tarafından Fuarİzmir'de düzenlenen İzmir 2. Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı (İZWOOD2018) ve İzmir 2. Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ile Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı (PlastPak İzmir 2018) törenle açıldı.

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarların açılışında yaptığı konuşmada, organizasyonların Türkiye için önemli 3 sektörün temsilcilerini bir araya getirdiğini belirtti.

Ersözlü, "Düzenlediğimiz 3 fuar, 250 milyon dolardan fazla iş hacmi içeriyor. Fuarlara 22 ülkeden sektör profesyonelleri katılıyor. 14 Nisan'a kadar sürecek fuarlara, 20 binin üzerinde ziyaretçi bekliyoruz." dedi.

İZWOOD 2018 kapsamında, 48 üniversiteden alanında uzman 70'in üzerinde akademisyenin katılımıyla ilk kez "Ağaç İşleme Teknolojileri Paneli"nin yapılacağını dile getiren Ersözlü, buradan çıkacak değerlendirmelerin sektöre önemli katkıları olacağını ifade etti.

Daha sonra fuarların açılışı yapıldı.

Açılış törenine, İzmir Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Dinç, Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Sertdemir ve sektör temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Plastik, Ambalaj ve Ağaç İşleme Sektörü İzmir'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement