4 Yıl Önce Bacağını Kaybeden Yaşlı Adam, Plastik Sandalyeyi Baston Olarak Kullanıyor - Son Dakika
Güncel

4 Yıl Önce Bacağını Kaybeden Yaşlı Adam, Plastik Sandalyeyi Baston Olarak Kullanıyor

Şanlıurfa'da, 67 yaşındaki adam 4 yıl önce diyabet nedeniyle sol bacağını kaybetti. Plastik sandalyeyi baston gibi kullanan yaşlı adam, "Yetkililerden isteğim, bana bir tekerlekli sandalye yardımı yapmaları." dedi.

02.12.2018 11:55  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, yalnız yaşayan Sadık Akyüz (67), 4 yıl önce diyabet nedeniyle sol bacağını kaybetti. Maddi durumu iyi olmayan Akyüz, kendisine tekerlekli sandalye alamadı. Akyüz, plastik sandalyeyi baston gibi kullanarak günlük yaşamını sürdürmeye çalışıyor.

TEK İSTEDİĞİ TEKERLEKLİ SANDALYE

Hiç evlenmeyen ve tek odalı evde yalnız yaşayan Akyüz, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte ısınamadığını belirtti. Akyüz, sözlerine şöyle devam etti: "Şeker hastasıyım ve iki kez de felç geçirdim. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum. Tekerlekli sandalye olmadığı için sandalyeyi baston gibi kullanıyorum. Yorulunca üzerine oturuyorum, kendimi iyi hissedince yoluma devam ediyorum. Yetkililerden isteğim bana protez bir bacak taktırmaları ya da bir tekerlekli sandalye yardımı yapmaları."

4 Yıl Önce Bacağını Kaybeden Yaşlı Adam, <a class='keyword-sd' href='/plastik/' title='Plastik'>Plastik</a> Sandalyeyi Baston Olarak Kullanıyor

KOMŞULARI GIDA VE GİYSİ YARDIMINDA BULUNUYOR

Komşuları da yalnız yaşayan Akyüz'e gıda ve giysi yardımında bulunduklarını ama tekerlekli sandalye alamadıklarını belirterek, yetkililerin bu konuda duyarlılığını beklediklerini kaydetti.

4 Yıl Önce Bacağını Kaybeden Yaşlı Adam, Plastik Sandalyeyi Baston Olarak Kullanıyor
4 Yıl Önce Bacağını Kaybeden Yaşlı Adam, Plastik Sandalyeyi Baston Olarak Kullanıyor
4 Yıl Önce Bacağını Kaybeden Yaşlı Adam, Plastik Sandalyeyi Baston Olarak Kullanıyor
4 Yıl Önce Bacağını Kaybeden Yaşlı Adam, Plastik Sandalyeyi Baston Olarak Kullanıyor
4 Yıl Önce Bacağını Kaybeden Yaşlı Adam, Plastik Sandalyeyi Baston Olarak Kullanıyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Yıl Önce Bacağını Kaybeden Yaşlı Adam, Plastik Sandalyeyi Baston Olarak Kullanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • siirtli çaycı: peki urfanın sağlık müdürü nerede yarın seçim nasıl ooo kapıya gideceksin müdürüm 27 0 Yanıtla
  • ismail beytul: bende alırım sandalye iletişim nasıl kurulcak 8 0 Yanıtla Sertçe: Çok sagol vatandasim benim.ne varsa yine bu ulkede iyi insanlardan var.bu cokmu zordu.bu gariban eminim cok defa basvurmustur.neki bir tekerlekli sandalye.10 bardak ejder suyu içecegi. 2 0
  • Paytak: Birisi her gun tv lerde cikip cek, cak, cegiz, cigiz, deyip konusmuyormu 2 0 Yanıtla
  • karslı: suriyeliğe gelince var 1 0 Yanıtla
  • ksy: ben.utandim inanin mudurmus bakanmis valiymis her kimse yerin dibine girmesi gerekir turkiye boylemi buyuyor guldurmeyin 1 0 Yanıtla Kaya: Yerin dibinemi girecek, guldurme beni.piskin piskin dolasirlar.olene kadar oranin sahibi sanarlar kendilerini.kendileri soyluyor ya, buraya kefeni giydik geldik diye. 0 0
  • filozof: suriyeli olsa derhal yardım edilir maaşda baglanır 1 0 Yanıtla
  • Öz muşlu : Madem bu haberi vermişsiniz bari haesap numarayida Verin şimdi nasil yarimci olabiliyoruz hesap Gercek olursa TÜRKIYE militi duyarlidir inanin altindan ayak yaparlar 1 0 Yanıtla
  • Kendi açını doyur önce: Suriyeli taklidi yap dayı,savaşta böyle oldu de hemen araba verirler sana.. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement