Platformdan Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Platformdan Anlamlı Ziyaret

Platformdan Anlamlı Ziyaret

Şanlıurfa STK İnsani Yardım Platformu kent merkezindeki 80.Yıl Zihinsel Engeliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

18.03.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Platform ziyaretinde Deniz Feneri tarafından gönderilen çeşitli hediyeleri yetkililere verdi. Platform adına yapılan ziyareti yönetim kurulu üyelerinden Osman Gerem, Adil Saraç ve Yusuf Mert gerçekleştirdi.

Ziyaret ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Platform Başkanı Osman Gerem, "Rehabilitasyon merkezimizde bulunan engellileri motive etmek, sevgi, ilgi ihtiyaçlarını gidermek ve yalnız olmadıklarını, onların yanlarında olduğumuzu ifade etmek için buradayız. Devletimizden Allah razı olsun, bu kardeşlerimize sahip çıkıyor. Buraya ikinci defadır geliyoruz. Her taraf pırıl pırıl ve hijyenik. Devletimiz burada yaşayanların tüm ihtiyaçların karşılıyor. Müdürümüz Mehmet Çiftçi kardeşimizin çalışmaları da göz dolduruyor. Kendisine Rehabilitasyon merkezinde bulunanlar "Baba" diye hitap etmeleri çok dikkatimi çekti. Demek ki burada bulunanlara "Babalık" yapıyor ki kendisine bu şekilde hitap ediyorlar. Kendisini kutluyor, tebrik ediyorum" dedi.

Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Çiftçi platformun yardımlarından dolayı yetkililere teşekkür ederek "STK İnsani Yardım Platformu, bir süre önce Viranşehir'de insanlıktan çıkmış, köhne bir yerde yaşayan bir hastamızı tespit etti. 30 yıl banyo yapmamış bu kişiyi bize bildirdiler. Biz hemen bir ekip hazırlayarak o kişiyi alıp merkezimize getirdik. Şimdi kendi kendine banyo yapabilen, insanlarla diyalog kurabilen bir kardeşimiz oldu. Platformun bu ziyareti ile engellilerimiz motive oluyorlar, getirdikleri hediyeler ve bu merkezimizde kalanların yalnız olmadıklarını ifade ederek, hastalarımıza pozitif katkı sağlıyorlar. Bu hastalarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Platformdan Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement