Playstation 4 Hacklendi! - Son Dakika
Teknoloji

Playstation 4 Hacklendi!

Playstation 4 Hacklendi!

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4, geçtiğimiz haftalarda en başarılı konsolu seçilmişti!

29.10.2014 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4, geçtiğimiz haftalarda en başarılı konsolu seçilmişti! Fakat bugün hacklenmekten kurtulamadı…

Oyunseverlerin vazgeçilmez tutkularından biri olan oyun konsolları her geçen gün biraz daha popülerlik kazanıyor. Yüksek donanım özellikleriyle dikkat çeken PC'lere karşın her yeni nesil model ile birlikte geliştirilen oyun motorları aradaki farkı kapatıyor. Microsoft'un Xbox One modeline rakip olan Sony, PlayStation 4 'e yapılan uzun hack denemelerinin ardından ilk kez kayıtsız kaldı.

Oyun konsolları pazarındaki diğer rakipleri ile arayı açmayı başaran Sony, PSN+ üyeliği sayesinde oyun, uygulama ve multimedya içeriklerin satın alınabilmesine imkan tanıyor ve ödemelerin kredi kartı ile yapılabilmesini sağlıyordu. 1.76 güncelleme sürümünün ardından yapılan hackleme işlemi, WebKit tarafındaki bir açık nedeniyle başarıya ulaşmış.

%100'lük bir kırılma oranının olmadığını duyuran Hack grubu, kullanıcılar için hack dosyalarını sanal ortama aktarmışlar. Önümüzdeki aylarda tüm zamanların en iyi PS yazılım sürümlerinden biri olan 2.0'ın güvenirliliğinden söz eden Sony, büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Başarılı hack haberinin ardından PlayStation 4 için ardı arkası kesilmeyen hacklenme haberlerine hazır olun.

The post PlayStation 4 Hacklendi! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Playstation 4 Hacklendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement