Playstation Kupası Artık Paraya Çevrilecek! - Son Dakika
Teknoloji

Playstation Kupası Artık Paraya Çevrilecek!

Playstation Kupası Artık Paraya Çevrilecek!

PlayStation sahiplerinin uzun süredir severek kullandığı Trophy yani kupa sistemi artık gerçekten de işlevli bir hale geliyor.

09.11.2017 07:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PlayStation sahiplerinin uzun süredir severek kullandığı Trophy yani kupa sistemi artık gerçekten de işlevli bir hale geliyor. Yapılan açıklamaya göre artık oyunları oynarken kazandığınız kupalar, gerçek para birimine dönüştürülerek yeni oyunların satın alınmasında kullanılabilecek.

PlayStation ailesi için önemli bir gün!



Bugüne dek yalnızca "statü" anlamı taşıyan kupa sistemleri artık gerçekten de bir işe yarayacağa benziyor. Aslına bakarsanız, oyunları oynarken elde ettiğiniz kupaları çok da büyük rakamlara denk gelecek şekilde dönüştüremeyeceksiniz.

Açıklamada 100 gümüş kupanın 100 puan, 25 altın kupanın 250 puan ve 10 platinyum kupanın ise 1000 puan değerinde olduğu belirtildi. Bronz kupalar ise programa dahil edilmedi. Fakat orta seviye fiyat etiketine sahip bir oyunu satın almak için ise gerçekten uğraşmanız gerekiyor.

playstation

Çünkü 1,000 puan yaklaşık 35 TL gibi bir meblağa tekabül ediyor. Yani 200 TL'lik bir oyunu satın almak için 40'tan fazla platinyum kupayı paraya çevirmeniz gerekecek. PlayStation kullanıcıları platinyum kupaları elde etmenin zorluklarını da düşünecek olursa, gerçekten de emek isteyen bir servis olduğunu söylemek mümkün.

Son olarak da bu programın şimdilik yalnızca ABD'de geçerli olacağını ve ilerleyen dönemde küresel pazarda da uygulanacağını belirtelim. Ayrıca da bahsi geçen programa katılmadan önce kazandığınız hiçbir kupanın da paraya çevrilemeyeceğini hatırlatalım.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Playstation Kupası Artık Paraya Çevrilecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement