Plaza Turizm 25. Yılını Seçkin Konuklarıyla Kutladı… - Son Dakika
Güncel

Plaza Turizm 25. Yılını Seçkin Konuklarıyla Kutladı…

Plaza Turizm 25. Yılını Seçkin Konuklarıyla Kutladı…

Turizmin bütün branşlarındaki faaliyetleri ve kongre organizasyonlarında önemli deneyimlere sahip olan ve tam hizmet acentesi durumundaki Plaza Turizm kuruluşunun 25. yılını kutluyor.

12.04.2017 13:48  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm Bakanlığı'nın, "A" Grubu Seyahat Acentesi İşletme Belgesi'ne sahip Plaza Turizm, birbirinden bağımsız departmanları ve toplam 90 personeli ile her türlü toplantı organizasyonu, bayi toplantıları, yurt dışından gelen yabancı misafirlerin ülkemizde alacağı hizmetler, yurt içi ve yurt dışı turlar ile uçak bileti satış hizmetlerini 25 yıldır başarı ile gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yüksek kredibilitesi sayesinde yurtiçi ve yurtdışında büyük oteller ile yoğun şekilde çalışmalar yapan Plaza Turizm müşterilerine yüksek kalitede hizmet sunmayı sürdürüyor.

Küresel ölçekte rekabet gücüne sahip, saygın, güvenilir ve ülkesini en iyi şekilde temsil eden lider bir firma olmak misyonuyla hareket eden Plaza Turizm, Dinamik ekibi ile bütünleşen birliktelik duygusu, yabancı dil yetkinliği, dünyayı yakından İzleme, Bursa ve Türkiye genelinde delegasyon üyeleriyle iyi ilişkiler kurulması, mükemmellik uygulamaları, sorun çözmedeki yetkinlik ve üst ile ast arasındaki delege sisteminin iyi çalışmasını oluşturan misyonu ile yol almaktadır.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB)'ın yanı sıra International Congress & Convention Association (ICCA) ve Amerika Seyahat Acentaları Birliği Üyesi olan Plaza Turizm, cirosu itibariyle Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Bursa'nın ilk 250 Büyük Firması arasında 181. sırada olmayı da başarmıştır.
Kuruluşundan bu yana geride kalan 25 yılda pek çok başarılara imza atan ve 2016 yılı itibariyle Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından "Sektör Lideri" olarak seçilen Plaza Turizm, Türk Hava Yolları (THY) tarafından da Güney Marmara'nın En fazla uçak bileti satışı yapan Turizm acentası olarak ödüle layık görüldü.
Plaza Turizmin 25. yılı nedeniyle 11 Nisan 2017 Salı akşamı Crowne Plaza Hotel Bursa'da gerçekleştirilen ve seçkin konukların davetli olduğu özel gecede konuşan Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "Bursa'nın yanı sıra ülkemiz genelinde ve yurtdışında başarılı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Geride kalan 25 yılda bizleri her zaman kabul ve tercih eden başta Bursa olmak üzere ülkemizin dört bir tarafındaki hizmet verdiğimiz kişi ve kurumlarımıza teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum. Plaza Turizm olarak bir taraftan yeni yapılanmalar içinde büyüyüp çoğalırken, diğer taraftan da hizmet kalitemizden asla ödün vermeden çalışmaya devam edeceğimizin sözünü huzurlarımızda tekrar ediyorum" dedi.

Plaza Turizm'in 25. yıl gecesine katılan konuklar arasında yapılan çekilişle 18 kişi, ABD- New York'tan Singapur- Bangkok'a uçak bileti, Kıbrıs'tan Antalya ve diğer şehir otellerinde konaklama olmak üzere çeşitli hediyeler kazandı. Pop sanatçısı Zeliha Sunal da seslendirdiği şarkılarıyla geceye renk kattı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Plaza Turizm 25. Yılını Seçkin Konuklarıyla Kutladı… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement