Pmyo'dan Kardeş Okula Destek - Son Dakika
Yerel

Pmyo'dan Kardeş Okula Destek

Pmyo\'dan Kardeş Okula Destek

Aksaray’da Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), kardeş okul ilan ettikleri Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okulun yeni oluşturmaya çalıştığı kütüphanesine kitap ve öğrencilere eşofman ile spor malzemesi yardımında bulundu.

17.04.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), kardeş okul ilan ettikleri Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret ederek, okulun yeni oluşturmaya çalıştığı kütüphanesine kitap ve öğrencilere eşofman ile spor malzemesi yardımında bulundu.

Güzelyurt ilçesinde bulunan kardeş okulu ziyaret eden PMYO öğrencileri, kardeş okul öğrencileri ile bire bir ilgilenerek sohbet etti.

Okul Müdürü Ahmet Erarslan, PMYO Müdür ve personeli ile öğrencilerine teşekkür ederek, "Bilgi insan yaşamında gittikçe daha önemli ve gerekli bir hale gelmektedir. Özellikle çağımızda gelişen, değişen ve hızla artan bilgi kaynaklarının derlenip, düzenlenip, kullanıcılara ulaşmasında önemli görevi olan kütüphaneler adeta insan yaşamının gerekliliklerinden biri haline gelmiştir. Günümüzde bilgisayar, internet gibi iletişim ve bilgilenme araçları ne kadar gelişse, yaygınlaşsa da bunların hiçbirisi kitabın yerini tutamaz. Zaten dünyanın en gelişmiş ülkelerinde kitaba, kütüphaneye olan ilginin azalmaması, hatta artması bunun kanıtıdır" dedi.

Konuşmaların ardından kütüphaneye kitap bağışında bulunularak sınıflar gezildi ve öğrencilere eşofman ve spor malzemesi hediye edildi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pmyo'dan Kardeş Okula Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement