Podyumda Kalçasını Açan Hatice ile Muammer Ketenci Birbirine Girdi - Son Dakika
Magazin

Podyumda Kalçasını Açan Hatice ile Muammer Ketenci Birbirine Girdi

Muammer Ketenci'nin defilesinde kalçasını açarak tepki çeken ve modacıyla birbirine giren Hatice, verdiği röportajda ağlama krizine girdi.

20.03.2019 11:08  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Hatice, geçtiğimiz hafta Muammer Ketenci'nin defilesinde podyuma çıkarak kalçasını gösterdi. Hareketinden dolayı tepki çeken Hatice, Muammer Ketenci'nin kalçasını göstereceğini bildiğini söyleyince ikili arasında gerginlik tırmandı.

Dün 2. Sayfa'nın haber müdürüne röportaj veren Hatice, annesi hakkında kötü yorumlar yapıldığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.

"GÜZEL BİR İŞ OLDU İKİMİZ DE EKMEĞİNİ YEDİK"

Hatice, başta Muammer Ketenci olmak üzere kendisini eleştirenlere şöyle seslendi: "Provalarda ben bu hareketi yapacağımı söyledim. Muammer kendine gel. Artık kıvırıyorsun. Güzel bir iş oldu sen de kaymağını yiyiyorsun ben de... Kaç yaşında adamsın. 'Benim Hatice'ye ihtiyacım yoktu' diyorsun, beni neden defilen de çıkarıyorsun? Hatice 'yıktın ortalığı' dedi. Sizin ananız, bacınız yok mu? Yatağın içinde dört döndüm. Bu ülke neler neler gördü. Bir ben açtığım için mi bu kadar ağır geldi size.

Podyumda Kalçasını Açan Hatice ile Muammer Ketenci Birbirine Girdi

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Annesine hakkında kötü yorumlar yapıldığını söyleyen Hatice, gözyaşlarına hakim olamayarak sözlerine şöyle devam etti: "Benim anneme ana avrat küfür ettiler. Bir anneye küfür ediyorsunuz. Ben mesajları okuyunca yatağın içinde dört döndüm. Bir ben açtığım için mi ağır geldi size bu hareketi yaptığım için ben ve ailem namussuz ve şerefsiz mi olduk. Annem benimle konuşmuyor, bana yemek yediği tepsisini bile vermiyor.

"SİZ ANCA BENİM KALÇAMA HESAP AÇARSINIZ"

Bizim halkımız ne zaman bu kadar kötü oldu. Ben kocasız bir kadınım. Benim anneminde kocası yok. Vermek istediğim sadece bir mesajdı. Siz anca benim kalçama hesap açarsınız. Ahlaksız dediğiniz videoları izlersiniz ama ahlaksız ben olurum. "

Podyumda Kalçasını Açan Hatice ile Muammer Ketenci Birbirine Girdi

CANSU TAŞKIN'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Hatice, defilede birlikte podyuma çıktığı ve kendisini eleştirerek Muammer Ketenci'yi destekleyen Cansu Taşkın'a da ateş püskürdü. Hatice, "Cansu Taşkın aslında böyle insanlara prim vermek istemiyorum. Belini incelttin, kalçanı bilmem ne yaptın. Demirleri yamulttun. Bir şey olamadın. Belki şu saatten sonra bir şey olursun. İnşallah sana da iş yağar." dedi.

Podyumda Kalçasını Açan Hatice ile Muammer Ketenci Birbirine Girdi
Cansu Taşkın

"HATİCE TÜRK FİLMİ ÇEVİRMİŞ"

Hatice'nin açıklamalarından sonra programa telefonla bağlanan Muammer Ketenci, şöyle konuştu: "Hatice 70'lerin Türk filmini çevirmiş. 'Ben bir mesaj vermek istedim' diyor. Evet açacağını söyledi ama ben onu ikaz ettim. Yanına da bir yandaş almış. Onun dışında da artık konuşmak istemiyorum. Senin üstün ne başın ne ki üzerinden reklam yapayım. Hatice'ye kimse inanmasın. Ben Muammer Ketenci'yim sen eskilerden kalmış bir Haticesin."

Podyumda Kalçasını Açan Hatice ile Muammer Ketenci Birbirine Girdi
Podyumda Kalçasını Açan Hatice ile Muammer Ketenci Birbirine Girdi

Son Dakika Magazin Podyumda Kalçasını Açan Hatice ile Muammer Ketenci Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Hasan: Ozhaseki ankara da öne çıktı tüm anketler tersine döndü ağla mansur agla 4 6 Yanıtla
  • Hayat: Gözünden tek bir yaş düşdümü ben göremedim :) Oyunculuğun kalçan dan daha güzel 9 0 Yanıtla
  • ultra: senin ayarın bozulmus senin ilacın belli en kısa zamanda vermek lazım yangını söndürmek lazım daha ne yapsın erkeksizim diyor 8 0 Yanıtla
  • bolulu: hatçe mayo defilesinde nereni açcan gı 8 0 Yanıtla
  • osmaniyeli....80: tükenmişlik sendromu..... 7 0 Yanıtla
  • A: Sanatçıymış 7 0 Yanıtla
  • caner: muamma keresteci kimki 4 0 Yanıtla
  • Ali: Yau kadinin üzerine fazla gitmeyin, sonra bir daha acmicak. Ne yapcaz o zaman biz? 3 1 Yanıtla
  • Özer: Ya ürkütmeyin kadini. Kadin mesaj vermis, oldu bitti tamam. Ugrasmayin artik 1 3 Yanıtla
  • ziya: haticenin sayesinde gündem olmaya çalışan bir .. 0 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti
    07:49 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti

    Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18:31 Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

  • Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı
    16:40 Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı

    Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barcelona'nın ünlü emekli futbolcusu Gerard Pique ile yaşadığı 12 yıl birliktelik 2022'de ihanetle sona ermişti. Pique, iki çocuğunun annesi Shakira'yı, özel bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia Marti ile aldatmıştı.


Advertisement