Pogba'dan Sürpriz Hamle! Takım Arkadaşlarına Söyledi - Son Dakika
Spor

Pogba'dan Sürpriz Hamle! Takım Arkadaşlarına Söyledi

İsmi Real Madrid ile de anılan Manchester United'ın yıldız oyuncusu Pogba, kulüpten ayrılacağını takım arkadaşlarına söyledi.

24.04.2019 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zinedine Zidane'ın takımın başına getirilmesinin ardından yaz transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Real Madrid'in Manchester United'da forma giyen Paul Pogba'yla ilgilendiği iddia ediliyordu.

ZIDANE'DAN POGBA'YA ÖVGÜ

İspanyol devinin teknik patronu Zidane da Pogba hakkında yaptığı açıklamada "Onu yakından tanıyorum. Çok farklı bir oyuncu. Pogba kadar takımına katkıda bulunan oyuncu sayısı çok azdır." ifadelerini kullanarak yıldız isme olan hayranlığını dile getirmişti. Daha önce verdiği bir demeçte United'dan ayrıldığı takdirde Real'de oynamak istediğini söyleyen Fransız süperstarla ilgili olarak ülkesinde yayım yapan L'Equipe gazetesinden ise gündemi sarsan bir iddia geldi.

POGBA, TAKIM ARKADAŞLARINA SÖYLEDİ

Gazetenin konuyla ilgili yayımladığı özel habere göre yıldız orta saha oyuncusu, takım arkadaşlarına artık yorulduğunu bu yaz United'dan ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Öte yandan Kırmızı Şeytanlar'ın da oyuncuyu takımda tutabilmek için artık daha fazla çaba harcamayacağı ve makul bir bonservis bedeli karşılığında Pogba'yı satmaya razı olduğu ifade edildi.

Pogba\'dan Sürpriz Hamle! Takım Arkadaşlarına Söyledi

Son Dakika Spor Pogba'dan Sürpriz Hamle! Takım Arkadaşlarına Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Dost kalalım....: Hiç inandırıcı bir haber değil... 3 1 Yanıtla
  • APO: ÜZDÜ HADİ BEŞİKTŞA 2 0 Yanıtla
  • AHMET DEMIR: BUNDAN UNCEKI HABERDE DIYORDU SADECE REYELIN TARAFTARI OLURUM 0 0 Yanıtla

Advertisement