Pokemon 2:En Güçlü O Filmi - Son Dakika
Güncel

Pokemon 2:En Güçlü O Filmi

Pokemon 2:En Güçlü O Filmi

Pokemon 2:En Güçlü O filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Pokemon 2:En Güçlü O filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 02:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Festival eski bir efsaneyi canlandırmaktadır. Üç güçlü Pokemon Moltes, Zapdos ve Articuno Ateş Adası, Yıldırım Adası ve Buz Adası olarak adlandırılan ayrı ayrı adalarla bulunan elementleri yöneterek dünyanın dengesini korumaktadır. Bu üçü yüzyıllar boyunca uyum içinde yaşarlar.

Ancak efsaneye göre, bu huzurulu birlikte varoluş bir gün bozulacak ve elemntler serbest kalarak dünya üzerinde kaos hakim olacaktır. Sadece seçilmiş kişi, bir cesur insan, dengeyi geri kazandırma gücüne sahip olacaktır. Bunu da her bir adaya seyahat ederek çok değerli üç küreyi ele geçirerek başaracaktır. Sadece bu üç küre ele geçirildikten sonra denge sağlanacak ve dünya yok olmaktan kurtulacaktır.

Festival'in ve Ash'in adalara olan sembolik yolculuğu başlayacağı sıralarda, esrarengiz bir Pokemon koleksiyoncusu olan Lawrance III dengeyi bozacak olan Moltres'i ele geçirir ve efsaneyi gerçek hayatta harekete geçirir.

Aç gözlü koleksiyoncu bundan sonra gözünü Zapdos'a diker. Fakat koleksiyoncu Pokemon'un gerçekten ardında olduğu şey koleksiyonunun baş parçası olacak denizlerde yaşayan efsanevi Lugia'dır. Lawrance III Lugia'nın ancak üç kuşun ele geçirilmesinden sonra ortaya çıkacağına inanır.

Lawrance III'ün bu büyük yaratığı körü körüne takibi zaten belli bir derece tahribata neden olurken, korkutucu kuşlar birbirleriyle çatışmaya ve dünyayı yok etmekle tehdit eden ateş, yıldırım ve buz kontrolsüz bir şekilde kol gezmeye başlar.

Ash bu felaketi önleyecek kişinin her ne olursa olsun kendisinin olması gerektiğini öğrenir ve bunu keşfettikten sonra her şey kendisine bağlı olacaktır... kendi içinde tek olanın gücünün bulmalıdır.

(Konu: Warner Bross)

Yönetmen: Michael Haigney

Senaryo:

Oyuncular: Addie Blaustein, Eric Stuart, Veronica Taylor, Rachael Lillis, Ted Lewis

Filmin Türü: Animasyon, Aile,

Orijinal Adı: Pokemon: The Movie 2000

Yapımcı Firma: Warner Bros

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: ABD/Japonya

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 99 dk.

Resmi Sitesi: http://www.cinestudio.it/

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 19.01.2001

Son Dakika Güncel Pokemon 2:En Güçlü O Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement