Polat Alemdar'ın Kazadan Önce Çekilen Sahneleri Bugün Yayınlanacak - Son Dakika
Magazin

Polat Alemdar'ın Kazadan Önce Çekilen Sahneleri Bugün Yayınlanacak

10 gün önce 'Kurtlar Vadisi Pusu' setinde kaza geçiren Necati Şaşmaz'ın kazanın hemen öncesinde çekilen sahneleri, bu akşamki bölümde ekrana gelecek.

13.11.2014 08:52  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Kurtlar Vadisi Pusu' setinde kaza geçiren Necati Şaşmaz'ın kazanın hemen öncesinde çekilen sahneleri, bu akşamki bölümde ekrana gelecek.

CİDDİ OPERASYON GEÇİRMİŞTİ

Necati Şaşmaz, bu sezon Kanal D'ye transfer olan "Kurtlar Vadisi Pusu" setinde kaza geçirmiş, çenesi iki yerden kırılmıştı. Ciddi bir operasyon geçiren Şaşmaz, şimdi evinde dinleniyor.

OLAY ANINI YAŞAYACAK

Ünlü oyuncu, bu akşam televizyon karşısında olay anını tekrar yaşayacak. Çekimler sırasında kullandığı Maserati'nin kontrolden çıkması sonucu kaza yapan Şaşmaz'ın, olayın hemen öncesinde aynı otomobil içinde görüldüğü sahneler, bu akşamki bölümde ekrana gelecek.


Polat Alemdar\'ın Kazadan Önce Çekilen Sahneleri Bugün Yayınlanacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Polat Alemdar'ın Kazadan Önce Çekilen Sahneleri Bugün Yayınlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • dozer üzer kadri: dizin ilk başta güzeldi sonra angara şarkılarına döndü, hih hih hiiii. 6 7 Yanıtla
  • SABIR TAŞIYOR: Allahın takdiri ilahisi adamların Hdp li Bdp li akrabalar olacak vatan millet bahsedecek bilinç altında devleti terör örgütü gibi gösteren Algıcı bunlar bölgedeki milliyetçiliğin güzelliğini çıkar için kullanmış dini yaşamadıkları halde kullanan algıcı bunlar Türkiyenin gerçekleri imiş doğru bdp lilerin mhp içinde yer almaları mhp nin chp yi desteklemesi sadece bunlar gerçek 3 9 Yanıtla
  • emrah gomec: Arabanin markasi maserati degil,,aston martin marka aracc 1 0 Yanıtla

Advertisement