Polatlı Belediyesinden Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Polatlı Belediyesinden Kırtasiye Yardımı

Polatlı Belediyesinden Kırtasiye Yardımı

Ankara’nın Polatlı İlçe Belediyesi, 1500  öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

17.09.2013 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Polatlı İlçe Belediyesi, 1500  öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Polatlı Belediyesi kendilerine başvuran ailelerin ilköğretim ve lisede okuyan öğrencilerinin tüm defter, kalem, kırtasiye gibi yardımcı okul ihtiyaçlarını karşıladı.

Polatlı belediye  Başkanı Yakup Çelik,  Milli  Eğitim Bakanlığının  tüm öğrencilerin kitap ihtiyacını karşıladığını  kurumlarının ise dar gelirli  aile çocuklarına  kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.

Başkan Çelik şöyle devam etti:

"Defter kalem ihtiyacını karşıladığımız yavrularımıza  kenar mahallelerde  inşa ettiğimiz mahalle konaklarında ücretsiz etüt, ders ve internet imkanı  sunup onların eğitimlerine  de katkı sunuyoruz.  Geçtiğimiz yıllarda  Kaşgarlı Mahmut Mehmet Akif Mahalle Konağı, Yusuf Has Hacip Gülveren, Yunus Emre Şentepe, Kaşgarlı Mahmut Mehmetakif ve Dede Korkut Mahalle konağında binlerce öğrencimizin eğitim ve öğretimine etütlerle, internet imkanıyla, katkı sağladık.  Engelli bireylerimizin sorunlarının çözümü için inşa ettiğimiz Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezini hemşehrilerimizin hizmetine sunduk." dedi.

Başkan Çelik,  hedeflerinin mahalle konakları vasıtasıyla kenar mahallelerin sosyal dokusunu  geliştirmek olduğunu belirterek öğrencilere yardım ederek geleceğe  en büyük yatırımı yaptıklarını söyledi.

Yardım kolisinde öğrencilerin eğitim öğretim yılı süresince kullanacakları, defterler, kalem, sulu boya, cetvel takımı, pastel boya, oyun hamuru, kalemtıraş ve etiket gibi malzemeler bulunuyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı Belediyesinden Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement