Polatlı'da İlkokul Öğrencilerine At Yarışı Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Polatlı'da İlkokul Öğrencilerine At Yarışı Etkinliği

Polatlı\'da İlkokul Öğrencilerine At Yarışı Etkinliği

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda bahar şenliği kapsamında at yarışı etkinliği düzenlendi.

15.05.2018 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda bahar şenliği kapsamında at yarışı etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında önce öğrenci velileri at binmek için kıyasıya yarıştı.

Çamlıca Mahallesi'nde eğitim veren okula tüm ilçe protokolü davet edildi. Öğrenci velilerinin kıyasıya yarıştığı at yarışı etkinliğine veliler de katıldı. Polatlı'da bir ilk olan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsamında öğrencilerin de gösteri yaptığı bahar şenliğinde konuşan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Selahattin Ünsal, "Okulumuzda sosyal faaliyetlere önem veriyoruz. Okulumuzda öğrencilerimize sadece eğitim veriyoruz. Hayatlarına az da olsa sosyal ortam oluşturarak katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Ünsal, Polatlı'da ilk kez düzenlenen veliler arası at yarışına katılan tüm katılımcılara teşekkür etti. 1926 Polatlı Belediyespor Kulübü Başkanı Hüdaverdi Yavaş tarafından spora destek olarak okulun futbol takımına forma hediye edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polatlı'da İlkokul Öğrencilerine At Yarışı Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement