Polatlı'da Trafik Denetiminde Önce Uyardılar Sonra İkramda Bulundular - Son Dakika
3.Sayfa

Polatlı'da Trafik Denetiminde Önce Uyardılar Sonra İkramda Bulundular

Polatlı'da trafik denetiminde önce uyardılar sonra ikramda bulundularANKARA - İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Frene değil kurala güven' kampanyası kapsamında Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde sürücüler aşırı hız konusunda çeşitli ikramlarla uyarıldı.

30.08.2017 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı'da trafik denetiminde önce uyardılar sonra ikramda bulundular

ANKARA - İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Frene değil kurala güven' kampanyası kapsamında Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde sürücüler aşırı hız konusunda çeşitli ikramlarla uyarıldı.

Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer bayram dolayısıyla oluşmaya başlayan yoğun trafik dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünün trafik denetimlerine eşlik etti.

İlçe Kaymakamı Mahmut Tunçer, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, AK Parti İlçe başkanı Aysel Demir ile birlikte E-90 karayolunda sürücüleri aşırı hız konusunda uyardılar. Bayram tatili nedeniyle trafikte seyreden sürücü ve ailelerine "Frene Değil Kurala Güven" sözüyle birlikte şimdiden hayırlı bayramlar ve hayırlı yolculuklar dileyen Tunçer, kendilerine şeker, meşhur Polatlı simidi, kavun, çay ve meyve suyu ikram etti.

Polatlı\'da Trafik Denetiminde Önce Uyardılar Sonra İkramda Bulundular
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polatlı'da Trafik Denetiminde Önce Uyardılar Sonra İkramda Bulundular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement