Son dakika haber: Polis çelik kasa soygununu 172 iş yerinin kameralarından çözdü - BURSA - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: Polis çelik kasa soygununu 172 iş yerinin kameralarından çözdü - BURSA

Son dakika gelişmesine göre Bursa'da bir akaryakıt istasyonunda bulunan çelik kasayı kırarak hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı.

04.10.2020 17:23  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir akaryakıt istasyonunda bulunan çelik kasayı kırarak hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesinde E.Ü. (23) ve M.F.Ü'ye (38) ait benzinlikten 650 bin lira değerinde ziynet eşyası ve bir miktar para ile 2 tabanca çalındığı ihbarının ardından çalışma başlattı.

Çevredeki 172 iş yerinin güvenlik kameralarına ait kayıtları inceleyen ekipler, zanlıların bir otomobille kaçtığını ve apart dairede kaldığını tespit etti. Bu adrese düzenlenen operasyonda F.K. (26), D.E.P. (26), M.G. (23) ve T.K. (24) yakalandı. Dairede yapılan aramalarda ise akaryakıt istasyonundan çalındığı belirlenen bazı eşyalar ele geçirildi.

Başka suçlardan da arandıkları öğrenilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Son dakika haber: Polis çelik kasa soygununu 172 iş yerinin kameralarından çözdü - BURSA
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Polis çelik kasa soygununu 172 iş yerinin kameralarından çözdü - BURSA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakalıyor
    15:09 Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakalıyor

    Dune 2 filmi, büyük bütçelerle çekilen yapımların gişede başarısız olduğu dönemde büyük bir başarı elde ediyor. Timothée Chalamet ve Zendaya gibi oyuncuları barındıran film, dünya genelinde 684 milyon dolar gişe yaparak beklentilerin üzerine çıkıyor. Sektör analistlerine göre film, hala vizyonda olduğu sürece gişede 700 milyon doların üzerine çıkabilir. Dune 2'nin devam filminde de ana oyuncu kadrosu korunuyor.

  • Xiaomi, HyperOS güncellemesini mi 10 serisi için yayınladı
    15:09 Xiaomi, HyperOS güncellemesini mi 10 serisi için yayınladı

    Xiaomi, mi 10 serisi için HyperOS güncellemesini yayınladı. Yeni sürüm, 1.0.3.0.TJACNXM yapı numarasıyla geliyor ve 4,1 GB boyutlarında. Güncelleme ilk olarak Pilot kullanıcıları için yayınlandıktan sonra genel kullanıma açılacak. Ayrıca güncelleme ile en son Google güvenlik yaması da beraberinde gelecek. HyperOS, daha az güç tüketen ve daha az bellek kullanan bir yapıya sahip olacak.

  • İnegöl'de yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu yaralandı
    15:04 İnegöl'de yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu yaralandı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen 86 yaşındaki bir adam, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşlı adam İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis soruşturma başlattı.

  • Alfa Romeo, Milano Modelinin Adını Junior Olarak Değiştirdi
    15:04 Alfa Romeo, Milano Modelinin Adını Junior Olarak Değiştirdi

    İtalyan lüks otomobil üreticisi Alfa Romeo, hükümetle yaşanan tartışmaların ardından “Milano” modelinin adını “Junior” olarak değiştirdi. Milano isminin tüm yasal gerekliliklere uyduğuna inanmalarına rağmen, gerilimi düşürmek amacıyla değişiklik yapıldı. Stellantis grubu, İtalya'daki fabrikalarındaki üretimi azaltarak bazı fabrikaları yurt dışına taşıma kararı nedeniyle aylardır hükümetle polemik yaşıyordu.

  • Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçısı Yakalandı
    15:01 Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçısı Yakalandı

    Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Afyonkarahisar'dan Mahmudiye ilçesine gelerek müşteri aradığı belirlenen bir tarihi eser kaçakçısı yakalandı. Şahsın üzerinde ve aracında bulunan eserler muhafaza altına alındı.

  • Bolu'da Kış Lastiği Uygulamasının Sona Ermesiyle Oto Lastikçilerde Yoğunluk Yaşanıyor
    14:59 Bolu'da Kış Lastiği Uygulamasının Sona Ermesiyle Oto Lastikçilerde Yoğunluk Yaşanıyor

    Bolu'da zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesi ve havaların ısınmasıyla birlikte oto lastikçilerde yoğunluk yaşanmaya başlandı. Vatandaşlar yaz lastiği taktırmak için oto lastik tamircilerine akın ediyor. İşletme sahipleri yoğunluğun artmasıyla birlikte memnuniyetlerini dile getiriyor.

  • Artvin'de Ayılar Kayak Merkezine Zarar Verdi
    14:59 Artvin'de Ayılar Kayak Merkezine Zarar Verdi

    Artvin'de aç kalan ayılar, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki personel ve idari binalara zarar vererek içeride yiyecek aradı. Ayılar, kapıları ve camları kırarak tesislere maddi hasar verdi.

  • EasyJet suspends Tel Aviv flights until October 27 due to security concerns
    14:58 EasyJet suspends Tel Aviv flights until October 27 due to security concerns

    İngiliz havayolu şirketi EasyJet, Orta Doğu'daki güvenlik durumunu gerekçe göstererek Tel Aviv uçuşlarını 27 Ekim'e kadar askıya aldı. İsrail'deki gelişmeler nedeniyle rezervasyon yaptıran müşterilere tam para iadesi de dahil olmak üzere seçenekler sunulacak.

  • Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu
    14:58 Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

    Bolu'da İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan bir evde çıkan yangın paniğe sebep oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında meraklı vatandaşlar kalabalık oluşturdu. Yangın, araç geçişine kapalı olan İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Evde bulunanların tahliye edildiği yangın, büyümeden kontrol altına alındı. Evde maddi hasar meydana geldi.

  • Antalya Valisi Hulusi Şahin, teleferik kazasında yaralananları ziyaret etti
    14:57 Antalya Valisi Hulusi Şahin, teleferik kazasında yaralananları ziyaret etti

    Antalya Valisi Hulusi Şahin, 12 Nisan Cuma Günü meydana gelen teleferik kazasında yaralanan kazazedeleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Şahin, kazazedelerin yaşadıkları anları dinleyerek kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı ve devletin kazanın takipçisi olduğunu belirtti.


Advertisement