Polis denetimini gören sürücü aracını bırakıp kaçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Polis denetimini gören sürücü aracını bırakıp kaçtı

Polis denetimini gören sürücü aracını bırakıp kaçtı Polislerin incelediği araçta alkol şişeleri bulundu Düzce'de bir sürücü seyir halinde ilerlediği sırada polis ekiplerince yapılan denetimi görünce otomobilini yol ortasında bırakıp kaçtı.

24.10.2020 14:06  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis denetimini gören sürücü aracını bırakıp kaçtı

Polislerin incelediği araçta alkol şişeleri bulundu

DÜZCE- Düzce'de bir sürücü seyir halinde ilerlediği sırada polis ekiplerince yapılan denetimi görünce otomobilini yol ortasında bırakıp kaçtı. Polis ekiplerince yol kenarına çekilen araçta alkol şişeleri bulundu.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde hafta sonunu fırsat bilerek alkol alan sürücüler üzerinde gece yarısı uygulama yaptı. Necip Güney Sokak girişindeki uygulama noktasına yaklaşan bir sürücü ise polislerin yaptığı denetimi görünce 14 FM 595 plakalı otomobilini, çalışır halde yol ortasında bırakarak kaçtı. Polis ekiplerince terk edilen otomobilde yapılan incelemede sürücü koltuğunun altında alkol şişeleri bulundu. Trafiği olumsuz etkileyin otomobil, polis ekiplerince yol kenarına alındıktan sonra çekici ile yediemin otoparkına çekildi. Polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için inceleme başlattı.

Standart dışı yazıları sürücüler söktü

Uygulamalar sırasında ayrıca durdurulan bir hafif ticari araçtaki standart dışı yazıları ise sürücü ve polisler söktü. Yazıları söken ismi öğrenilemeyen sürücüye, polis ekiplerince cezai işlem uygulandı. Yapılan denetimde 11'i alkollü, 6'sı ehliyetsiz, toplam 34 sürücüye toplam 37 bin 480 lira ceza kesildi

Polis denetimini gören sürücü aracını bırakıp kaçtı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polis denetimini gören sürücü aracını bırakıp kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement