Adana'da polislerin dezenfektan sorduğu taksici, tıraş losyonu gösterdi - Son Dakika
3. Sayfa

Adana'da polislerin dezenfektan sorduğu taksici, tıraş losyonu gösterdi

Adana'da polis ekipleri il genelinde koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. Denetim sırasında bir taksi şoförü polislere dezenfektan yerine tıraş losyonu gösterirken, polisler taksicinin dezenfektan sandığı şeyin tıraş losyonu olduğunu söyledi. Bunun üzerine aracını arayan şoför küçük bir kutu dezenfektan gösterdi ve yoluna devam etti.

20.10.2020 11:34  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, maske takma zorunluluğu bulunan kentin 115 noktasında uygulama yaptı. Toplu taşıma araçlarında; dezenfektan, sosyal mesafeli oturma düzeni ve maske kullanımını denetleyen ekipler, taksileri de tek tek kontrol etti. Ekipler, toplu taşıma araçlarına binerek, sürücü ile yolculara koronavirüs tedbirlerini anlattı ve uyarılarda bulundu.

DEZENFEKTAN YERİNE TIRAŞ LOSYONU GÖSTERDİ

Ekiplerin denetim yaptığı sırada bir taksi sürücüsüne polisin, "Dezenfektanın nerede" diye sorması üzerine şoförün tıraş losyonu gösterdi. Polis, taksiciye elindekinin tıraş losyonu olduğunu söylerken, şoför araç içerisinde uzun bir arama sonucu küçük bir dezenfektan bulup gösterdi.

"ABİ NE KASKI"

Öte yandan ekipler, kask takmayan ve elektrikli bisiklet kullanan sürücü ile yolcuyu durdurdu. Şahıslara 'Neden kask takmadınız' diye soran ekipler, şahısların 'Abi ne kaskı' demesi dikkat çekti. Kimlik göstermeyen şahıslara cezai işlem uygulandı.

Şu ana kadar kent genelinde 47 ceza kesildiği ve denetimin akşama kadar süreceği öğrenildi.

Adana\'da polislerin dezenfektan sorduğu taksici, tıraş losyonu gösterdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Adana'da polislerin dezenfektan sorduğu taksici, tıraş losyonu gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ANGARALI : amaç hastalığın önüne geçmek değil amaç halkın cebindeki parayı nasıl toplarımda kasayı doldururum devlet bunun peşinde ozaman kardeşim diyelimki hastalığın önlemi için yapıyorsunuz peki okulları açtınız ayasofyayı açtınız camileri ibadete açtınız sonrada hastalık neden artıyır burada devleti yönetenlerin samimiyetsizliği amaç insanların sağlığı değil amaç para toplamak tıpkı telefonlarımıza gelen 10 liralık msj gibi yazık çok yazık. 9 4 Yanıtla
  • faik: tıraş kolonyası olmasın o 3 0 Yanıtla
  • Abdullah: Emin olun o traş losyonunun alkol oranı piyasada satılan dezenfektanlardan çok daha yüksektir.. 2 0 Yanıtla
  • GS Lİ: Traş kolonyası ise doğru göstermiş sizde haber ilgi çeksin diye losyon yazın 1 0 Yanıtla
  • çahillik: ola blir kul yapısı..ne isyan ediyon..senin yaptıgın yemek te de kıl çıkar 1 0 Yanıtla
  • Mantık nerede: Gösteriş olsun dıye rasgele araç durdurup ceza kesıyorlar Askeriyeye gelsınler dezanfektan yerıne su kullanıyoruz Cezayı kıme kesecekler ? ayrıyetten traş losyonu acayıp derecesı yuksek bır ürün emınım kı coğu seyden iyi yazık halkı sömürmekten başka bırsey degil ( kendım taksici yada dolmuşcu degılım devlet memuruyum ) 0 0 Yanıtla

Advertisement