Polis Karaman Emeklileri Derneği' Tanıtım Kartı Bulunan Otomobilde Sahte 58 Bin Liralık Banknot Ele... - Son Dakika
Güncel

Polis Karaman Emeklileri Derneği' Tanıtım Kartı Bulunan Otomobilde Sahte 58 Bin Liralık Banknot Ele...

'Polis Emeklileri Derneği' tanıtım kartı bulunan otomobilde sahte 58 bin liralık banknot ele geçirildiKaraman'da polis tarafından yapılan operasyonda ön camında 'Polis Emeklileri Derneği' yazılı sahte araç tanıtım kartı bulunan otomobilde 225 adet sahte 200 ile 76 adet sahte 100 lira banknot...

14.02.2018 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Polis Emeklileri Derneği' tanıtım kartı bulunan otomobilde sahte 58 bin liralık banknot ele geçirildi

Karaman'da polis tarafından yapılan operasyonda ön camında 'Polis Emeklileri Derneği' yazılı sahte araç tanıtım kartı bulunan otomobilde 225 adet sahte 200 ile 76 adet sahte 100 lira banknot ele geçirildi. Olayla ilgili otomobildeki 4 kişi gözaltına alındı.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan Karaman'a gelen bir şebekenin, piyasaya sahte para süreceği bilgisini aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, 'piyasaya sahte para sürmek' suçundan 4 kaydı bulunan Ali Y.'nin gerçekleştireceğini saptadı. Araştırmasını derinleştiren polis Ali Y.'nin bugün yanında İshak D., Muhammet A. ve Özbekistan uyruklu Nelya U. ile birlikte bir otomobille kente geleceğini belirledi. Bunun için önlem alan polis, ön camında 'Polis Emeklileri Derneği' yazılı sahte araç tanıtım kartı bulunan otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada çeşitli yerlere gizlenmiş 225 adet sahte 200 ile 76 adet sahte 100 lira banknot ve 1 adet sahte çek ele geçirdi. Ali Y.'nin yapılan üst aramasında da adı ve fotoğrafının yer aldığı Polis Emeklileri Derneği yazılı sahte üye tanıtım kartı ile Emniyet ve Huzur Polis Haber Gazetesi yazılı basın tanıtım kartı bulundu.

GAZİNODA KADINLARA BAHŞİŞ OLARAK VERMİŞ

Yanındaki 3 kişiyle birlikte gözaltına alınan Ali Y.'nin daha önce sahte paraları köylerdeki çiftçilerden büyük veya küçükbaş hayvan satın alarak sürdüğü belirtildi. Ayrıca Ali Y.'nin, gittiği gazinolarda da görüştüğü kadınlara bahşiş olarak sahte banknotlardan verdiği ileri sürüldü.

Polis Karaman Emeklileri Derneği\' Tanıtım Kartı Bulunan Otomobilde Sahte 58 Bin Liralık Banknot Ele...
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Karaman Emeklileri Derneği' Tanıtım Kartı Bulunan Otomobilde Sahte 58 Bin Liralık Banknot Ele... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement