Polis Memuru Mehmet Temiz Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Polis Memuru Mehmet Temiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Polis Memuru Mehmet Temiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Küçükçekmece'de 2.5 aylık hamile eşini beylik silahıyla öldürüp intihar eden en polis memuru son yolculuğuna uğurlandı.

16.11.2013 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de 2.5 aylık hamile eşini beylik silahıyla öldürüp intihar eden en polis memuru son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın başta olmak üzere Mehmet Temiz'in ailesi ve mesai arkadaşları da katıldı.

Hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Temiz için bugün Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde yer alan Muhammediye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene hayatını kaybeden polis memurunun aynı ismi taşıyan babası Mehmet Temiz, annesi Ebru Temiz, kardeşleri ve aile yakınları başta olmak üzere İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü ve sıralı amirler ve polis memurunun mesai arkadaşları katıldı. Burada son kez helallik alınan polis memuru için öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Mehmet Temiz'in cenazesi kılınan namazın ardından hep birikte omuzlanarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün tahsis ettiği cenaze aracına konuldu.

Mehmet Temiz'in cenazesi defnedilmek üzere Arnavutköy'de Taşoluk Mezarlığı'na götürülürken hayatını kaybeden eşinin cenazesinin ise dün Diyarbakır'a götürüldüğü öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Memuru Mehmet Temiz Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement