Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıldönümü - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıldönümü

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıldönümü

Batman’da Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde yapılan etkinlikler Polisevinde düzenlenen resesyonla son buldu.

10.04.2014 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde yapılan etkinlikler Polisevinde düzenlenen resesyonla son buldu.

Batman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Polisevinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. Yıldönümü münasebetiyle resepsiyon düzenlendi. Polisevinde düzenlenen etkinliğe Batman Vali Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Eski Batman Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder, kamu kurum Müdürleri, Emniyet teşkilatı ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Resepsiyona katılan davetlileri İl Emniyet Müdürü Necati Denizci karşıladı. Resepsiyonda verilen çeşitli ikramların ardından konuşma yapan Batman Vali Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, "Bu akşam 10 Nisan Emniyet Teşkilatımızın 169. yıl kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir arada bulunmuş olmaktayız. Polis teşkilatımızın ne kadar başarılı ve gayretli olduğunu görüyoruz güvenlik güçlerimiz gece gündüz dönüşümlü olarak 24 Saat vatandaşın can ve malını korumak için görevini layıkıyla yapmakta. Bu manada tüm polis teşkilatımızın 169. Yıldönümünü kutlar başarılarının devamını dilerim" dedi.

Konuşmasının ardından Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle 1,5 metre uzunluğundaki hazırlanan pastayı Batman Vali Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder birlikte pasta kesimi yapıldı. Kesilen pasta gelen konuklara dağıtıldıktan sonra program son buldu. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement