Polis ve Özel İdare Çocuklar İçin El Ele Verdi - Son Dakika
Yerel

Polis ve Özel İdare Çocuklar İçin El Ele Verdi

Polis ve Özel İdare Çocuklar İçin El Ele Verdi

Aydın İl Özel İdaresi ve İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bir ilke imza atarak çocuklar için proje hazırladı.

08.05.2013 10:58  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Özel İdaresi ve İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bir ilke imza atarak çocuklar için proje hazırladı. "Şühedaya Yolculuk" projesi kapsamında maddi durumu yetersiz 130 çocuk Çanakkale'ye götürüldü.

Aydın İl Özel İdaresi ve İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün Tuncallar firmasının da desteklediği "Şühedaya Yolculuk" projesi kapsamında Toplum Destekli Şube Müdürlüğü'nün çeşitli projelerinde yer alan öğrenci ve gençlerden oluşan 130 kişilik grup, Çanakkale'ye uğurlandı. Aydın Emniyet Müdürlüğü önündeki uğurlamaya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İbrahim Cihangir, Asayiş Şube Müdürü Mesut Bilgeç, İl Özel İdare Gelen Sekreter Yardımcısı Levent Aydın Karaca, Tuncallar Firması Yetkilisi Ali Tuncal ve geziye katılan gençlerin aileleri katıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak bir ilke imza atarak İl Özel İdaresiyle ortak bir proje hazırladıklarına dikkat çeken Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İbrahim Cihangir,

"Şühedaya Yolculuk" projesi için daha önce düzenledikleri çeşitli projelerde yer alan 150 öğrenci arasında müsait olan 130'unu tespit ettiklerini söyledi. Şube müdürlüğünde görevli 18 personelin tamamının gençlere Çanakkale'de eşlik edeceğini belirten Cihangir, "Şühedaya Yolculuk projesiyle maddi durumu yetersiz olan çocuklarımıza milli ve manevi değerlerin kazandırılması, savaşların yapıldığı yerlerin rehberler eşliğinde gezilerek destanların yazan Çanakkale şehitlerini tanımalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Çanakkale Şehitliklerini ziyaret edecek olan öğrencilerimizi Perşembe günü sabah saatlerinde ailelerine ulaştırmayı hedefliyoruz. Geziye katılan çocuklarımıza Çanakkale hatıralarından oluşan çeşitli hediyeler vereceğiz. Bu projeyi hayata geçirmemizde bize destek veren İl Özel İdaresi ve kar amacı gütmeyen Tuncallar firmasına teşekkür ediyoruz" dedi.

İl Özel İdaresi olarak sosyal projelere önem verdiklerini açıklayan Gelen Sekreter Yardımcısı Levent Aydın Karaca da, "Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzden böyle bir talep gelince bizde gençlerimizin tarihi yerinde görmeleri ve Çanakkale destanını yerinde öğrenmeleri için projeye katkı vermek istedik. Projenin yaklaşık 15 bin TL civarında olan maliyeti İl Özel İdaremiz tarafından karşılanacak" diye konuştu.

Tuncallar Firması Yetkilisi Ali Tuncal ise, Aydın İl Özel İdaresi ve İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından çocuklar için hazırlanan sosyal sorumluluk projesine kar amacı gütmeden katkı sağladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Uğurlamada Aydın Emniyet Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektiren 130 çocuk, aileleriyle vedalaştıktan sonda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli nezaretinde araçlara binerek Çanakkale'ye doğru yola çıktı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis ve Özel İdare Çocuklar İçin El Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement