Polise Yakalanan Kadın Hırsızlar "Ebe" Arıyoruz Dediler - Son Dakika
3. Sayfa

Polise Yakalanan Kadın Hırsızlar "Ebe" Arıyoruz Dediler

Polise yakalanan kadın hırsızlar "ebe" arıyoruz dediler Adana'da apartmanlara girip kapı kilik göbeğini sökerek 40 bin lira değerinde altın ve bir tabanca çalan 1 çocuk ile 3 kadın polis tarafından yaklandıADANA - Adana'da apartmanlara girip kapı kilit göbeğini sökerek 40 bin lira değerinde...

27.12.2017 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polise yakalanan kadın hırsızlar "ebe" arıyoruz dediler

Adana'da apartmanlara girip kapı kilik göbeğini sökerek 40 bin lira değerinde altın ve bir tabanca çalan 1 çocuk ile 3 kadın polis tarafından yaklandı

ADANA - Adana'da apartmanlara girip kapı kilit göbeğini sökerek 40 bin lira değerinde altın ile tabanca çalan 1 çocuk ile 3 kadın polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 18 Aralık'ta Osmaniye'den Adana'ya gelen, "Gaco" aşiretine mensup Sibel T., Kibariye S., ve Çiğdem T. kapı kilit göbeğini söküp girdikleri evden 40 bin lira değerinde altın ve tabanca çaldı. Ev sahibi Sayime Gökberk, hırsızlık olayını fark edince polisi aradı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden, hırsızlıktan çok sayıda sabıkları olan zanlıları tespit etti.

Polis, dün öğle saatlerinde aynı evi soymaya tekrar gelen zanlıları yakalamak için apartmana geldi. Gözcülük yapan H.T. apartman girişinde yakalandı. Sibel T. ve Kibariye S. ise, karşılarında polisi görünce, "Biz buraya ebe aramaya gelmiştik" dedi.

Gözaltına alınan 1 çocuk ile 3 kadın, güvenlik kameralarının görüntüleri izletilince suçlarını kabul etti.

Sağlık kontrolüne götürülen şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

Polise Yakalanan Kadın Hırsızlar "Ebe" Arıyoruz Dediler
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Polise Yakalanan Kadın Hırsızlar 'Ebe' Arıyoruz Dediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement