Kaza yapan alkollü sürücü , polise ve sağlık ekiplerine güçlük çıkardı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaza yapan alkollü sürücü , polise ve sağlık ekiplerine güçlük çıkardı

Manisa'da kaza yapan alkollü sürücü, sağlık ekiplerinin kendisine müdahale etmesine izin vermedi. Agresif tavırlar sergileyen sürücü, polis ekiplerine de kimliğini vermek istemedi. Sürücü, ekiplerin bir saatlik ikna çabaları sonrası hastaneye götürüldü.

02.06.2020 01:28  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde kaza yapan alkollü sürücü kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kendisine müdahale etmesine izin vermeyen sürücü, agresif tavırlar da sergileyerek ekiplere zor anlar yaşattı. Polis ekiplerine kimliğini de vermeyerek güçlük çıkartan sürücü, bir saatlik çaba sonrası hastaneye götürüldü.

SAĞLIK EKİPLERİNE ENGEL OLDU

Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen A.A, 20 MA 0578 plakalı otomobiliyle Manisa'nın Yunusemre ilçesi Atatürk Mahallesi 5909 Sokak'tan geçen sulama kanalının demir korkuluklarına çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan sürücü, aşırı alkolün de etkisiyle sağlık ekiplerinin kendisine müdahalesini kabul etmedi.

Kaza yapan alkollü sürücü , polise ve sağlık ekiplerine güçlük çıkardı

EKİPLER BİR SAAT BOYUNCA İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen alkollü sürücü polise de güçlük çıkardı. Israrla polise kimliğini vermek istemeyen ve agresif hareketlerde bulunan sürücüye karşı polis, adeta sabır imtihanı verdi. Yaklaşık bir saatlik ikna çabalarının ardından polis aracına bindirilen A.A. sağlık kontrolü için Manisa Şehir Hastanesine götürüldü. Yapılan sağlık kontrolünün ardından sürücü emniyete sevk edildi.

Kaza yapan alkollü sürücü , polise ve sağlık ekiplerine güçlük çıkardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaza yapan alkollü sürücü , polise ve sağlık ekiplerine güçlük çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • adanalı: kimlik vermemek ne demek yenimi moda oldu yetki var kanun var direk asayiş ekibi çağıracak karakola götürülmesi lazım alkollü adama polis yalvarmaz iknada etmez işlem yapar üflemedi ise onun bile cezası var eyvallah yok 0 1 Yanıtla
  • Hmm çok ilginç: Uyruğunu da tam yazsanız ma plaka suriyeli işte arpası fazla gelmiş :)))) paraları eziyo 0 0 Yanıtla

Advertisement