Polisin Kovaladığı Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yapıp Aracı Bırakarak Kaçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Polisin Kovaladığı Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yapıp Aracı Bırakarak Kaçtı

Polisin Kovaladığı Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yapıp Aracı Bırakarak Kaçtı

Konya’da plakası üzerinde takılı olmayan, ruhsat kaydında kamyonet geçen otomobille polisten kaçarken kaza yapan ve aracı bırakıp arkadaşlarıyla yaya olarak kaçan lise öğrencisi ehliyetsiz sürücüye 3 bin 109 lira para cezası kesilecek.

20.09.2017 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da plakası üzerinde takılı olmayan, ruhsat kaydında kamyonet geçen otomobille polisten kaçarken kaza yapan ve aracı bırakıp arkadaşlarıyla yaya olarak kaçan lise öğrencisi ehliyetsiz sürücüye 3 bin 109 lira para cezası kesilecek.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde devriye atan polis ekipleri egzozundan siyah duman çıkan ve plakası üzerinde takılı olmayan bir otomobili durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil İstanbul Caddesi üzerinde aşırı süratle seyretmeye başladı. Bunun üzerine polis ekipleri aracın peşine düşerken, kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacada kaçan otomobil trafiği tehlikeye atıp seyir halindeki 3 araca da hasar vererek kaçmaya devam etti. Polis ekiplerinin peşinde olduğu otomobil merkez Selçuklu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Emir Sultan Caddesi üzerinde virajı alamayarak refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle alt kısmında hasar oluşan ve yürüme kabiliyetini kaybeden otomobilde bulunan 5 kişi ise araçtan inerek kaçıp izini kaybettirdi. Bu sırada aracın sürücüsü olduğu öğrenilen 17 yaşındaki A.G. kaçtığı sırada cüzdanını düşürdü.

Kaçan ehliyetsiz sürücüye 3 bin 109 lira para cezası

Olay üzerine kaçan şüphelileri yakalamak için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde bulunan polis ekipleri de otomobilde inceleme yaptı. Otomobilde yapılan incelemede kelebek diye tabir edilen bıçak ve sopa bulundu. Polis ekipleri, ruhsattan 42 DGY 86 plakalı aracın sahibi Yusuf G.'ye ulaşırken, aracı kullanan ve lise öğrencisi olduğu ortaya çıkan A.G.'nin araç sahibinin yeğeni olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen trafik polisleri de kaçan otomobil sürücüsü A.G.'ye, "Polisin dur ihtarına uymamak", "Kırmızı ışık ihlali", "Kontrolsüz şerit değiştirme", "Aracın plakasını uygun yerde bulundurmamak", "Kamyoneti otomobile çevirmek", "Abartı egzoz" ve "Ehliyetsiz araç kullanmaktan" toplam 3 bin 109 lira para cezası kesileceği öğrenildi. Öte yandan, plakası camda bulunan 42 DGY 86 plakalı aracın sahibi olduğu öğrenilen Yusuf G.'ye ise "Ehliyetsiz kişiye araç temin etmekten" bin 763 lira para cezası kesileceği öğrenildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından araç çekici ile otoparka çekildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polisin Kovaladığı Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yapıp Aracı Bırakarak Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada
    22:35 Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 13 Nisan'da Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Modabağ Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, otomobille sokağa gelen maskeli 2 kişi, Emre Ceylan'a ait olan 34 HTH 390 plakalı motosikleti iterek götürdü. Sabah uyandığında motorunun yerinde olmadığını gören Ceylan, güvenlik kamerasından çalındığını anlayınca polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı
    22:33 Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
    22:14 Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement