Polisin Şüphelendiği Araçta Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Polisin Şüphelendiği Araçta Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil ekiplerin gece saatlerinde durumundan şüphelenerek durdurdukları bir kiralık araçta ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

06.01.2018 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil ekiplerin gece saatlerinde durumundan şüphelenerek durdurdukları bir kiralık araçta ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Araçta bulunan ve daha önce hırsızlıktan sabıkalı oldukları tespit edilen 5 kişi ise silahın kendilerine ait olmadığını belirterek yapılan sorgulamanın ardından ilçeyi terk etti.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil ekipler dün gece durumlarından şüphelendikleri kiralık bir otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada ruhsatsız bir adet tabanca ele geçirildi. Araçta bulunan A.S.B., N.D., E.K., A.Ö. ve A.D. isimli kişilerin yapılan GBT sorgulamalarında hepsinin hırsızlıktan sabıkalarının bulunduğu ortaya çıktı. Ruhsatsız tabancaya el konulurken, araç içindeki 5 kişiden hiçbiri ruhsatsız tabancayı sahiplenmedi. Olay hakkında soruşturma başlatılırken araçta bulunan şahıslar sorgulamalarının ardından ilçeye terk etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polisin Şüphelendiği Araçta Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement