Polisler Birbirleriyle Çarpıştı: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Polisler Birbirleriyle Çarpıştı: 5 Yaralı

Polisler Birbirleriyle Çarpıştı: 5 Yaralı

Küçükçekmece'de bir araçtan şüphelenen polisler aracı durdurmak isteyen polis araçları birbirleriyle çarpıştı.

29.07.2013 07:48  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, olay saat 06.00 sıralarında İnönü Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir araçtan şüphelenen Küçükçekmece Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler aracı durdurmak istedi. İki polis ekibi 'dur' ihtarına uymayan aracı kovalamaya başladı. Bir süre aracı kovalayan polis araçları Yaşar Doğu Caddesi üzerinde birbirleriyle çarpıştı.

Kazada iki polis otosu hurdaya dönerken, araçların içinde bulunan 5 polis yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza yapan meslektaşlarından 4'ünü ambulansı beklemeden Özel Rumeli Hospital'e götürdü.

Aracın içinde sıkışan bir polis memuru ise yine olay yerine gelen meslektaşları tarafından çıkarıldı ve ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralanan polislerin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Bir görgü tanığı, polislerin bir aracı kovalarken çarpıştığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polislerin kovaladığı araç aranıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisler Birbirleriyle Çarpıştı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement