Polisler, Engelli Çocuklarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Polisler, Engelli Çocuklarla Bir Araya Geldi

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, beraberinde müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile engelli çocukları ziyaret etti.

05.05.2017 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, beraberinde müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile engelli çocukları ziyaret etti.

Sevgi Özel Eğitim Uygulama Merkezi bahçesinde, yunus, özel harekat, trafik ve polis araçlarını gören özel çocuklar büyük heyecan yaşadı.

Daha sonra okulun Tiyatro Salonu'na geçildi ve burada orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizliği bulunan öğrencilere eğitim verdi.

İl Emniyet Müdürü Zeybek, emniyet teşkilatı olarak aslında kendilerini tanıtmak yerine özel insanları tanıyarak nasıl daha iyi hizmet verebilmenin yollarını aramak için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Zeybek, şunları kaydetti:

"Toplum olarak özel insanları, özel çocukları yeni yeni fark ediyoruz. Onlarla ilgili yaşamanın yeni yollarını arıyoruz. Şükürler olsun ki ülkemizde sosyal devlet anlayışı örnek aldığımız batılı toplumlarının da önüne geçtik. Ülkemiz sosyal devlet anlamında çok iyi durumda diye düşünüyorum. Aslında biz kendimizi onlara tanıtmak için değil biz onları tanıyoruz bu etkinliklerle. Onlarla birlikte yaşamayı öneriyoruz. Onlara nasıl daha iyi hizmet verebiliriz onu arıyoruz. Yani biz emniyet teşkilatı olarak özel insanlarımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz, onlarla nasıl daha iyi iletişim kurarız yollarını arıyoruz."

Çocukların bazıları polislerle bol bol zaman geçirirken, bazıları da motosiklete bindirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polisler, Engelli Çocuklarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement