Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi - Son Dakika
Güncel

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi

Afyonkarahisar'da esnaf, otomobille drift yapan yeğenlerinin gözaltına alındığını duyup gittiği olay yerinde polis ekiplerince dövüldü. Esnaf, ''Polis ekiplerine sordum. 'Ne oldu ağabey, nasıl oldu' diye. Ben bu soruyu sorar sormaz darp etmeye başladılar.'' dedi.

20.10.2018 11:58  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afkonkarahisar'da sanayi esnafı, evli ve 3 çocuk sahibi Mustafa Uçmak (33), otomobille drift yapan yeğenlerinin gözaltına alındığını duyup, gittiği olay yerinde polis ekiplerince dövüldü. Ters kelepçe de takılan Uçmak, bu halde hastane önüne bırakıldığını söyledi. Uçmak, kendisinin ve 2 yeğeninin dövülmesiyle ilgili şikayetçi olduklarını söyledi. Esnaf, ''Polis ekiplerine sordum. 'Ne oldu ağabey, nasıl oldu' diye. Ben bu soruyu sorar sormaz darp etmeye başladılar.'' dedi. Olay anı ise güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

GÖZALTINA ALINIRKEN ŞİDDET UYGULANDI

Olay, 14 Ekim Pazartesi günü saat 18.30 sıralarında, Afyonkarahisar 1. Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Sanayi içinde devriye görevi yapan motorize polis ekipleri, M.T.'nin (17) otomobiliyle drift yaptığını fark etti. Polisin durdurmak istediği M.T. ile ekipler arasında kovalamaca oldu. Daha sonra sanayi içindeki diğer polis ekiplerinin de desteğiyle M.T.'nin kullandığı otomobil durduruldu. Polis, M.T. ile araçta bulunan A.İ.U.'yu (15) gözaltına almak istedi. M.T. ve A.İ.U.'ya, iddiaya göre, zorluk çıkarınca gözaltına alınırken şiddet uygulandı.

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme <a class='keyword-sd' href='/tokat/' title='Tokat'>Tokat</a> Dayak Yedi

DÖVÜP, TERS KELEPÇE TAKTILAR

Ağabeyinin oğlu A.İ.U. ile halasının oğlu M.T.'nin gözaltına alındığını duyan sanayi sitesi esnafı Mustafa Uçmak da olay yerine geldi. Yeğenlerinin durumunu ve neden gözaltına alındığını soran Uçmak, iddiaya göre, polis tarafından dövüldü. Polisin ters kelepçe taktığı Mustafa Uçmak, yere yatırılırken, polislerden biri de başına tekme attı. A.İ.U. ve M.T., polis merkezine götürüldü. Mustafa Uçmak ise iddiaya göre, kelepçeli halde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin önünde bırakıldı. Başında, karnında ve bacaklarında yaralar bulunan Uçmak, hastaneden darp raporu aldıktan sonra polis merkezine giderek, kendisini dövdüğünü öne sürdüğü polisler hakkında şikayetçi oldu. A.İ.U. ve M.T. de polis merkezindeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldıktan sonra aynı olayla ilgili şikayette bulundu.

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi

SORDUĞU SORU YÜZÜNDEN DAYAK YEDİ

Mustafa Uçmak, olayın şokunu hala atlatamadığını belirterek, ''Olay 1. Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Yeğenlerim bir olay yaşamış ve ben de bunu duydum. Yanlarına gittiğimde darp olayını gördüm. Yeğenlerime bunu sorduğumda cevap veremediler. Daha sonra polis ekiplerine sordum. 'Ne oldu ağabey, nasıl oldu' diye. Ben bu soruyu sorar sormaz darp etmeye başladılar. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Benim sorduğum soruya direkt cevap darp oldu.'' dedi.

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi

''HASTANE ÖNÜNE BIRAKIP KAÇMIŞLAR''

Kendisiyle birlikte A.İ.U. ve M.T. ile ağabeyi Kenan Uçmak ve oğlu Ş.U.'nun da dövüldüğünü öne süren Mustafa Uçmak, Fakat en çok darbeyi ben aldım. Haksız yere aldım. Yeğenlerimin neden gözaltına alındıklarını ise bilmiyorum. Tek amacım olayı öğrenmekti. Bana ters kelepçe takarak biber gazı sıktılar. Botlarıyla giriştiler. Daha sonra beni sürüyerek polis arabasının arkasına götürdüler. Arabanın içerisinde kafamı demirlere çarptılar. Bunu 3- 5 sefer yaptılar. Ondan sonra botlarıyla giriştiler. Daha sonra polis arabasıyla hastane önüne bırakıp kaçmışlar diye konuştu.

Mustafa Uçmak, olay sırasında çevredeki esnaf arkadaşlarının araya girmek istediğini; ancak polisin engel olduğunu ileri sürdü.

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi

''EŞİMİ KANLAR İÇİNDE GÖRDÜM''

Olayı duyduktan sonra hastaneye giden Şerife Uçmak (30), eşini kanlar içinde gördüğünde baygınlık geçirdiğini dile getirerek, Eşim beni bıraktı ve olayın olduğu yere gitti. Aradım ve sonradan durumunu öğrendim. Minibüsle hemen hastaneye gittim. Eşimi kanlar içinde gördüm. Bayılmışım. Ne yaptığımı bilmiyordum. Evimin direği eşim dedi.

Afyonkarahisar Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili henüz açıklama yapılmadı.

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi
Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise \'\'Nasıl Oldu\'\' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • POLİSSEVER.: BU ADAM YALAN KONUŞUYOR.YİĞENLERİNİ SORMUŞ( SİZ KİMSİNİZ LAN BENİM YİĞENİMİ KELEPÇELEYEN BİLMEM NEYİN ÇOCUKLARI VS VS KÜFÜRLER Mİ ETTİN YOKSA). KİMSE YİĞENLERİNİ SORAN BİR ADAMA BU ŞEKİL DALMAZ. YARAN İYİLEŞİNCE GİT POLİS AMCALARINDAN ÖZÜR DİLE. BİR DAHA DA BÖYLE KAFANI KIRDIRMA 28 8 Yanıtla
  • furkan: polisleri işten uzaklaştırın bu nedir ya ? soruda mı sorulmayacak artık ? 12 18 Yanıtla
  • Yusuf: Cok ayip birsey bu devirde hayvan bile dövülmez .sucu ne olursa olsun ancak kanun verir dayak cahiliyeten Gelen Bit yöntemdir ve cahiliyete dayali her ne olursa kiniyoruz 7 16 Yanıtla
  • Polis: Polisler bu elamadan davaci olsunlar kesinlikle iftiranin bu kadari anca turkiyede olur 16 7 Yanıtla
  • CAHİLLL: Polis arkadaşları biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum..Çünkü dayak değil zor kullanma hakları var.Bilinçsiz memur oldumu görüldüğü gibi kuruma mal oluyor.En büyük ceza dayak değil tutanaktır..Dayak atarsan başın belaya girer Ama işlem yaparsan adam gerekirse memura mukamettetten hapse girer.Maşa varken elinizi ateşe sokmayın... 18 4 Yanıtla
  • police: polislerin meslekten uzaklaştırılması gerekiyor malesef hergün tanık oluyoruz.bu durumlara her polis aynı değil içinde çok ama çok kötüleri var.darp etmekten zevk alan sadist polislerin sayısını bilseniz aklınız şaşar 8 12 Yanıtla
  • ms: Polis sadece bir soru yüzünden bunu yaptıysa tabii ki yanlış, polisler ağır bir şekilde cezalandırılmalı. Ama vatandaşın sadece soru sorduğuna inanamıyorum nedense. Polise kabadayılık yapmış, küfür etmiş, hatta el kaldırmış bile olabilir. Maalesef bizim vatandaşın hak araması " Maymuna soba yakmayı öğretmişsin, yazın da yakmış misali". Hep haklı. Ayrıca drift yapılan sokakta elinizde çocuğunuz yanınızda eşiniz yürüdüğünüzü hayal edin bakalım. Sadece dayak yiyenin yerine koymayın, bunu da yapın 16 2 Yanıtla
  • Uslu Duran Adam: Polis Boşuna dövmez. 12 5 Yanıtla
  • Öznur celik: Ben hayatım da kendini bu kadar aşağılayan bir toplum gormedim.adamlara bak birşey yapmıştır dayak yemek için hak etmiştir diyor.yani bu ne demek polis bizi dövebilir diyor insanlar.saka gibi .eğer bunları yazan polis ler değilse o ayrı.kardesim polis orantılı güç kullanmak zorunda .bu kanunlarda var.hic kimse kendi kafasından kanun oydurmasin.bu adam eğer hakaret ettiyse en fazla şikayetçi olur. 8 9 Yanıtla
  • cofili: nerden biliyon yoksa sen onu döven pölismisen 5 11
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement