Polisten Kaçış Videosunu Sosyal Medyadan Paylaşan Genç, Günler Sonra Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Polisten Kaçış Videosunu Sosyal Medyadan Paylaşan Genç, Günler Sonra Yakalandı

Polisten Kaçış Videosunu Sosyal Medyadan Paylaşan Genç, Günler Sonra Yakalandı

Konya'da polisin "dur ihtarına uymayarak otomobilini görevlilerin üzerine süren 19 yaşındaki genç, olayın görüntülerini sosyal medya hesabında paylaşınca yakayı ele verdi.

15.07.2018 12:44  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da, "dur" ihtarında bulunan polisin üzerine otomobilini süren 19 yaşındaki M.F.K., bu anları cep telefonunun kamerasıyla kaydedip, sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerden tespit edilip, yakalanan ve yanında ehliyeti olmadığı için ceza yiyeceğini düşünerek kaçtığını öne süren M.F.K. hakkında, '"trafik güvenliğini tehlikeye düşürme'" suçundan soruşturma açıldı.

"GÖZÜMDE CANLANIR KOSKOCA MAZİ"

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada M.F.K. tarafından sosyal medyadan paylaşılan video üzerine çalışma başlattı. Merkez Selçuklu ilçesine bağlı Yazır Mahallesi Ulusal Sokak'ta polisin 'dur' ihtarına uymayıp, otomobili polis memurunun üzerine sürdükten sonra kaçan sürücünün, bu anları da cep telefonunun kamerasıyla kaydedip, sosyal medyadan paylaştığı görüldü. 'Gözümde canlanır koskoca mazi, güzel kaçmışım' notuyla paylaşılan videodan sürücünün, M.F.K. olduğu belirlendi.

"PİŞMANIM" DEDİ, SERBEST KALDI

Ekipler, M.F.K.'yi yürüttükleri çalışma sonucu yakalayıp, gözaltına aldı. Hakkında 'trafik güvenliğini tehlikeye düşürme' suçundan işlem başlatılan M.F.K.'nin emniyetteki ifadesinde, "Otomobil, annemin üzerine kayıtlı. Bu olay, yaklaşık 2 ay önce oldu. Daha önce ehliyetsiz araç sürdüğüm için ceza yemiştim. O gün de ehliyetim üzerimde yoktu. Yine ceza yiyeceğim için polisten kaçtım. Pişmanım" dediği öğrenildi. M.F.K. ve otomobilde bulunan arkadaşı H.B.T., ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisten Kaçış Videosunu Sosyal Medyadan Paylaşan Genç, Günler Sonra Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Yorumcu...: gerizekalı olmak parayla değil... 50 1 Yanıtla
  • Adem: Bu nasil kanun arkadas uygulama noktasindaki polisin uzerine arac sür, dur ihtarina uyma kac, üstelik maharet yapmis gibi sosyal medya hesabindan goruntu paylas. Polis o kadar ugrassin sonunda seni yakalasin. Pismanim de serbest kal. Pişman olsan sosyal medyadan paylasim yapmazsin. Yazik devletin memuruna, verdigi emege yazik. 27 0 Yanıtla
  • X: Pişmanım... 10 4 Yanıtla
  • Adaletmi: Hani para cezası hani nerde bıze kestınız ama alala ya 0 0 Yanıtla

Advertisement