Polisten Öğrencilere Kültürel Gezi - Son Dakika
Güncel

Polisten Öğrencilere Kültürel Gezi

Polisten Öğrencilere Kültürel Gezi

Hatay’da, Emniyet Genel Müdürlüğü, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen El Ele Güvenli Geleceğe Projesi kapsamında öğrenciler, değişik ilçelerdeki kültürel ve tarihi mekanları gezerek tanıma fırsatını yakalıyor.

26.10.2017 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da, Emniyet Genel Müdürlüğü, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen El Ele Güvenli Geleceğe Projesi kapsamında öğrenciler, değişik ilçelerdeki kültürel ve tarihi mekanları gezerek tanıma fırsatını yakalıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu'nda görevli Komser Yardımcısı Ahmet Can,

2017 yılı içerisinde 280 öğrencinin düzenlenen gezilere katıldığını belirterek, "Bu yıl öğrencilerimizi 7 aşamalı olarak, 3 tur il merkezinden ilçelere 4 turda değişik ilçelerimizden il merkezinde misafir ettik. Öğrenciler, bizim geleceğimiz. Bizim amacımız da geleceğimizle bütünleşmektir. Bu günümüzü korurken, geleceğimizle de bütünleşmek. Memleketimizin güzelliklerini başarılı olan ve bunları görme imkanı az olan öğrencilerimizi bizimle birlikte bu güzellikleri yaşatmak, kıymetini bilmelerini, bunların sahibinin kendilerinin olduğunu anımsatmaya çalışmaktır" dedi.

Can, yapılan gezinin Antakya merkezdeki çeşitli okullarda öğrenim gören öğrencilerle Samandağ ilçesini gezeceklerini belirterek, ziyarete 40 öğrencinin katılacağını kaydetti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisten Öğrencilere Kültürel Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement