Polisten Süpürgeli Bonzai Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Polisten Süpürgeli Bonzai Operasyonu

Polisten Süpürgeli Bonzai Operasyonu

Üsküdar'da dur ihtarına uymayıp kaçarken kaza yapıp duran cipte 1 kilogram uyuşturucu bonzai ele geçerildi.

29.04.2013 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'da dur ihtarına uymayıp kaçarken kaza yapıp duran cipte 1 kilogram uyuşturucu bonzai ele geçerildi. Yakalanacağını anlayan zanlıların yol kenarına attıkarı bonzai'yi polis süpürge ile süpürüp topladı.

Bugün saat 16.30 sıralarında Yavuztürk Mahallesi Dereboyu caddesi üzerinde devriye gezen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri durumundan şüphelendikleri 34 FP 6256 plakalı cipi durdurmak istedi. Cip sürücüsü Celal Mahmut K(23) ve dur ihtarına uymayıp yanındaki Yağmur A(30) ile birlikte kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis zanlıların kullandığı cipin peşine düştü. Yaşanan kovalamaca sırasında cip önce park halindeki bir otomobile çarptı, ön sağ lastiği patlayan cipin sürücüsü yaklaşık 500 metre bu şekilde yoluna devam etti. Yakalanacağını anlayan zanlılar içinde bonzai bulunan poşeti yol kenarına attı. Cipten inip kaçmak isteyen biri kadın iki zanlı polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Zanlılar ekip otosuna bindirilirken çekim yapan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Zanlıların yol kenarına fırlattığı poşetten dökülen uyuşturucu maddesi bonzai'yi toplamak polise düştü. Önce elleriyle uyuşturucuyu toplamaya çalışan polisler, daha sonra bir süpürge alıp kaldırımdaki uyuşturucuları poşete doldurdu. Yaklaşık 1 kilogram bonzai ve iki zanlı Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Bilgi İçin: Yağmur Ayyıldız

Celal Mahmut Kolcu - İstanbul/ Üsküdar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisten Süpürgeli Bonzai Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement