Polisten Uyuşturucu Baskını - Son Dakika
3. Sayfa

Polisten Uyuşturucu Baskını

Polisten uyuşturucu baskını Narkotik dedektör köpeği Bady ile yapılan aramada 13 kilo esrar maddesi ele geçirildiGAZİANTEP - Gaziantep'te polis, uyuşturucu tacirlerine yönelik bir eve yaptıkları baskında, 13 kilogram 150 gram esrar maddesi ele geçirdi.

16.10.2017 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisten uyuşturucu baskını

Narkotik dedektör köpeği Bady ile yapılan aramada 13 kilo esrar maddesi ele geçirildi

GAZİANTEP - Gaziantep'te polis, uyuşturucu tacirlerine yönelik bir eve yaptıkları baskında, 13 kilogram 150 gram esrar maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu maddeleri, narkotik dedektör köpeği Bady'nin aramasında bulundu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmada Şahinbey ilçesine bağlı Osmanlı Mahallesinde bulunan bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler, eve düzenledikleri baskında, narkotik dedektör köpek Bady ile detaylı arama yaptı. Evde ve evin bahçesinde yapılan aramada, bir karton koli ile çeşitli yerleri zulalanmış toplam 13 kilogram 150 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu maddeler, imha edilmek üzere el konulurken olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. İsimleri açıklanmayan şahısların sorguların ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Polisten Uyuşturucu Baskını
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Polisten Uyuşturucu Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement