AVM'ye Yaban Domuzu Girdi! - Son Dakika
Güncel

AVM'ye Yaban Domuzu Girdi!

Polonya'da bir alışveriş merkezine yaban domuzu girdi. Domuz 10 dakikalık mücadelenin ardından müşterilerin de yardımıyla binadan çıkartıldı.

17.12.2017 15:33  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polonya'da bir alışveriş merkezine yaban domuzu girdi. Mağaza çalışanları ile domuz arasında yaşanan kovalamaca ilginç görüntüler oluşturdu.

YANGIN ÇIKIŞINI KIRIP GİRDİ

Polonya'nın Nowy Dwor Mazowiecki şehrindeki PSB Mrowka Alışveriş Merkezi alışılmadık görüntülere sahne oldu. Çalışanların tam mağazayı kapatmaya hazırlandıkları sırada içeri bir yaban domuzu girdi. Sesin geldiği yöne yönelen içeridekiler yangın çıkış kapısını kırarak içeri giren yaban domuzunu görünce şoke oldular. Davetsiz misafir dükkanın reyonları arasında koşmaya başlarken, ilk şoku atlatan market çalışanları da yaban domuzunu mağazadan çıkarmaya çalıştı.

MÜŞTERİLER DE YARDIM ETTİ

Manzara karşısında kimi müşteriler dehşeti yaşarken, kimileri ise yaban domuzunu dükkandan çıkarmak için çalışanlarla işbirliği yaptı. Mağaza içerisinde bir o yana bir bu yana koşan hayvan, bazı eşyaları da devirdi. Yaban domuzu, 10 dakikalık kovalamacanın ardından binadan çıktı. Mağaza sahiplerinden Rafal Celinski, hayvanın ardından köklü bir temizlik yaptıklarını söyledi.

AVM\'ye Yaban Domuzu Girdi!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AVM'ye Yaban Domuzu Girdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • siz bana dua edin: kıyamet kopacaktı ama farkettim, çin bolivya endoenzya madagaskar portekiz fidişi sahilleri kamboçya ve kongo cumhuriyetine faks çektim ve dünyayı kurtardım siz bana teşekkür edin yoksa şuanda dünya yok olmuştu ama ben farkettim ve kurtardım siz bana dua edin 0 0 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement