Pompalı Tüfekle Sevgilisini Vurmuştu, Aşk Mektuplarını Delil Olarak Sundu - Son Dakika
Güncel

Pompalı Tüfekle Sevgilisini Vurmuştu, Aşk Mektuplarını Delil Olarak Sundu

Bursa'da tartıştığı sevgilisini sol bacağından pompalı tüfekle vurarak yaralayan Ahmet Kara'nın avukatı, genç kadının mektuplarını delil olarak sunup, tahliye talebinde bulundu. Ancak mahkeme, sunulan mektupları delil olarak saymadı.

18.04.2019 09:35  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, tartıştığı sevgilisi Aslı Çıkıkçı'yı (26) sol bacağından pompalı tüfekle vurarak yaraladığı iddiasıyla hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istenen Ahmet Kara'nın (34) avukatı, genç kadının mektuplarını delil olarak sunup, tahliye talebinde bulundu. Mahkeme, mektupları delil saymayıp, talebi reddetti.

ALDATIP ALDATMADIĞINI SORDU

Olay, Şubat ayında Gürsu ilçesinde meydana geldi. Gemlik Yarı Açık Cezaevi'nden izinli çıkan evli ve 1 çocuk babası Ahmet Kara, 2,5 yıldır birliktelik yaşadığı Aslı Çıkıkçı'yı konuşmak amacıyla otomobiliyle evinden alarak, Canbazlar Mahallesi'ne götürdü. Çıkıkçı'ya kendisini aldatıp aldatmadığı konusunda sorular soran Kara, çıkan tartışmada pompalı tüfek ile genç kadını sol bacağından vurdu. Ardından, kanlar içinde kalan Aslı Çıkıkçı'yı hastaneye götürdü.

Pompalı Tüfekle Sevgilisini Vurmuştu, Aşk Mektuplarını Delil Olarak Sundu

ÖMÜR BOYU HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Ahmet Kara hakkında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kara'nın hazır bulunduğu duruşmaya Aslı Çıkıkçı katılmadı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile taraf avukatları katıldı. Çıkıkçı'nın avukatı, bir önceki duruşmada verdikleri ifadeyi tekrarlayarak, sanığın cezalandırılmasını istedi. Sanık Ahmet Kara ise, "Vurduktan sonra hastaneye götürdüm. Bir anlık sinirle vurdum, öldürmeye teşebbüs suçunu kabul etmiyorum" dedi.

Pompalı Tüfekle Sevgilisini Vurmuştu, Aşk Mektuplarını Delil Olarak Sundu

AŞK MEKTUPLARI DELİL SAYILMADI

Duruşmada sanık avukatı Hakan Gündoğdu, müvekkilinin 15 aydır tutuklu bulunduğunu belirterek, halen Aslı Çıkıkçı ile mektuplaştığını söyledi. Avukat, Çıkıkçı'nın aşk sözleri yazdığını ileri sürdüğü mektupları mahkeme delil olarak sunarak, Kara'nın tahliyesini talep etti.

Pompalı Tüfekle Sevgilisini Vurmuştu, Aşk Mektuplarını Delil Olarak Sundu

Mahkeme ise, mektupları delil olarak kabul etmeyerek, Ahmet Kara'nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Pompalı Tüfekle Sevgilisini Vurmuştu, Aşk Mektuplarını Delil Olarak Sundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pompalı Tüfekle Sevgilisini Vurmuştu, Aşk Mektuplarını Delil Olarak Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • taze hukukçu-rose: tiplere bak Allah ım. adam evli kalkmış kadına soruyor beni aldattın mı diye. sen kendi karını aldatmışsın ona ne demeli. karısının ahı tutmuş perişan olmuş ikiside 17 0 Yanıtla
  • Selman: Bu cahil onursuz sevdiği kadının yazdığı kişiye özel mektupları sırf kendi kıçını kurtarmak adına delil olarak sunmaktan kaçınmamış. 6 0 Yanıtla
  • İyi ve kötü: Bu ayrımı yapamayan bayanlar bunları daha çok yaşar ...Kötüden uzak durmasını bileceksin ki başına iş almayasın.. 6 0 Yanıtla
  • ömür: mesele kadına yapılması kactane kadın adam öldürdü serbest kaldı ve kac adam kadın yaraladı hak etmedıgı cezalar aldı ayrımcı akp nın hukuku artık son bulacak mazbata alındı bu baslangıç 0 6 Yanıtla
  • A.: Evli adamsın bekr kızla ne işin olur be şerefsiz piskopat tipene tükürdüğüm. Kim bilir kıza ne acılar çektirmiş bu tipsiz şerefsiz bunu asmak lazım. 5 0 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Az bile yapmış kafasız başka adammı kalmadı bu tipi çok aradınmı 5 0 Yanıtla
  • cafer: kadın bir halt etmiş.zinaya bulaşmış.eee hakim sen ne halt ettinde mektupları delil saymadın.o kadın senin yakının olsa aynı kararı verirmiydin .veremezdin.çünkü o zaman vijdan devreye girerdi deyilmi.ben şahsen size.ve adalete güvenmiyorum çünkü adalet diye bir şey yok.ben ALLAH.a sığınırım.pardon ya.sahi TC.de zina serbest. 1 3 Yanıtla
  • xxxxx: Bu adamları nasıl buluyorsunuz anlamıyorum ki 2 1 Yanıtla
  • Realist: Elinde cehaletin simgesi tesbih de var herifin... 0 2 Yanıtla
  • Biri : O cehaletin simgesi değil bilakis cahillerin amacı dışında kullanması dan dolayı kötü amacla kullanıliyor 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi
    09:31 Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği Harmancık'ta gerçekleşti. Harmancık Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katıldı. Yoğun katılımdan dolayı cadde trafiğe kapatılarak masalar kuruldu. İftar programına Bursa Ak Parti Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Mesten, muhtarlar ve Harmancıklı vatandaşlar katıldı. Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, memnuniyetini belirterek hayırsever destekleriyle iftar çadırının her gün hizmet verdiğini ve katılımcılara teşekkür etti. Etkinlikte Hacivat Karagöz gösterisi de yapıldı.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarla İftarda Buluştu
    09:29 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarla İftarda Buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin ile birlikte iftara katıldı.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret etti
    09:29 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret etti

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu ve yapacakları yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti
    09:29 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesinde Kırklar Pazar Yeri'ni ve Atatürk Caddesi esnafını ziyaret etti. Seçer'e yoğun ilgi gösterildi ve vatandaşlar desteklerini dile getirdi. Ziyaret sırasında vatandaşlara hizmet broşürü, pazar çantası ve oyuncak dağıtıldı.

  • Anka Haber Ajansı 19 Mart Salı Gündemi
    09:29 Anka Haber Ajansı 19 Mart Salı Gündemi

    ANKA HABER AJANSI 19 MART SALI GÜNDEMİ

  • Mersin'de Jandarma Operasyonu: 4 Silah Ele Geçirildi, 1 Şüpheli Gözaltına Alındı
    09:25 Mersin'de Jandarma Operasyonu: 4 Silah Ele Geçirildi, 1 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Mersin'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, silah kaçakçılığı yapan bir şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada ise 1 tabanca, 1 yivli tüfek, 2 av tüfeği, 70 fişek, 1 şarjör, 150 mermi ve 2 adet 6136'ya tabi bıçak ele geçirildi.

  • Hakkari'de Haftalık Asayiş Toplantısı Yapıldı
    09:24 Hakkari'de Haftalık Asayiş Toplantısı Yapıldı

    Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında haftalık asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, geçen hafta meydana gelen olayların analizi yapıldı ve başarılı operasyonlar değerlendirildi.

  • Bacağı Kesilen İbrahim, Tedavi İçin Uzun Yolculuklar Yapıyor
    09:23 Bacağı Kesilen İbrahim, Tedavi İçin Uzun Yolculuklar Yapıyor

    Kemik kanseri nedeniyle bir bacağı kesilen İbrahim, tedavi olabilmek için saatlerce yolculuk yapmak zorunda kalıyor. İbrahim ve ailesi, Denizli'de tedavi olmak istiyor ve yetkililerden yardım bekliyor.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 zanlı gözaltına alındı
    09:23 Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 zanlı gözaltına alındı

    Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışma başlattı. Operasyon kapsamında 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin örgüte karşı muhalif gördükleri kişileri tehdit ettiği, örgüt lehine slogan attığı ve terör örgütü propagandası yaptığı tespit edildi. Operasyonda 1 ruhsatsız tabanca, 23 adet fişek, 1 ruhsatsız av tüfeği ve örgütsel dijital materyal ele geçirildi.


Advertisement