Meireles, Portekiz Milli Takımı'na Davet Edilmedi - Son Dakika
Spor

Meireles, Portekiz Milli Takımı'na Davet Edilmedi

Meireles, Portekiz Milli Takımı\'na Davet Edilmedi

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Santos, Fenerbahçe'nin iki yıldızından Bruno Alves'i kadroya alırken Raul Meireles'i davet etmedi.

19.03.2015 19:49  Güncelleme: 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekiz Milli Takımı'nın 29 Mart'ta Sırbistan ile yapacağı maçın aday kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Fernando Santos, 24 kişilik listede Türkiye'den iki isme yer verdi.

ALVES VE BOSINGWA

Trabzonspor'un deneyimli futbolcusu Jose Bosingwa ile Fenerbahçe'nin savunmacısı Bruno Alves çağrılan isimler arasında yer aldı. Portolu Ricardo Quaresma da kendisine listede yer buldu.

RAUL MEIRELES KADRO DIŞI

Sarı-lacivertlilerin yıldız orta sahası Raul Meireles ise davet almadı. Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı derbide Portekiz Milli Takımı'ndan yetkililer tribünde yerlerini almış, ilk 11'de görev alan Bruno Alves'i izleyerek olumlu rapor göndermişlerdi. Ancak Raul Meireles o derbide yedekte beklediği için kendisini izleme fırsatı bulamamışlardı. Bu raporun, Alves'in davet edilmesine karşın, Meireles'e yer verilmemesinde etkide bulunmuş olabileceği yorumu yapıldı.

ALMEIDA SÜRPRİZİ

En önemli sürprizlerden bir tanesi ise Hugo Almeida oldu. Uzun süredir milli takımda yer bulamayan eski Beşiktaşlı da çağrı aldı. Almeida geçtiğimiz hafta Kuban formasıyla Rostov filelerini havalandırarak 10 aylık suskunluğunu bozmuştu.

BRUMA U-21'DE

Öte yandan Galatasaray'ın genç yıldızı Armindo Bruma da Portekiz U21 Milli Takımı'nın Danimarka ve Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maçlar için milli takım kadrosuna davet edildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Meireles, Portekiz Milli Takımı'na Davet Edilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement