Postacılar Yarıştı - Son Dakika
Güncel

Postacılar Yarıştı

Postacılar Yarıştı

Karaman'da yapılan '43'üncü Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması' finalinde yaklaşık 100 postacı yarıştı.

10.10.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da yapılan '43'üncü Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması' finalinde yaklaşık 100 postacı yarıştı. Kemal Sunal'ın 'Postacı' filmini akıllara getiren yarışta dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi.

'43'üncü Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nın finali bugün Karaman'da Aktekke Kent Meydanı'nda yapıldı. Töreni Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Müsteşarı Feridun Bilgin, PTT Genel Müdürü Osman Tural ile PTT çalışanları ve vatandaşlar izledi. Türkiye ile birlikte 6 balkan ülkesinden 100 posta dağıtıcısının katıldığı yarışma erkek ve kadın olmak üzere iki kategoride yapıldı.

Törende konuşan Karaman Valisi Murat Koca, "PTT Ülke genelinde bulunan 4 bin 414 işyeri ve 39 bin personeliyle milletimizin her zaman en iyisine layık olduğu bilinciyle, çalışmalarına devam etmektedir" dedi.

5 bin metrede yarışan kadınlarda, 1'inciliği Ankara PTT Genel Müdürlüğü Personeli Yeliz Ay elde etti. 10 bin metrede yarışan erkeklerde ise 1'inciliği Bursa PTT Başmüdürlüğü personeli Kadir Çolak kazandı. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi. - Karaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Postacılar Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement