Potada Derbi Maçtan Notlar - Son Dakika
Güncel

Potada Derbi Maçtan Notlar

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka'nın karşı karşıya geldiği derbi maça, sarı-kırmızılı taraftarlar fazla ilgi göstermedi.

25.04.2011 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka'nın karşı karşıya geldiği derbi maça, sarı-kırmızılı taraftarlar fazla ilgi göstermedi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve anlaşma gereği konuk takım Beşiktaş Cola Turka'nın taraftarlarının alınmadığı maça, Galatasaraylı taraftarlar da fazla rağbet etmedi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, 12 bin 500 kişilik salonun ancak dörtte birlik bir bölümünü doldurdu.

Bu arada iki kulübün bazı yöneticileri de karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

-UYARI ANONSU YAPILDI-

Galatasaraylı taraftarlar, maçın başında Basketbol Federasyonuna ve başkanı Turgay Demirel'e büyük tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Turgay Demirel ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratta bulundu.

Tribünde, üzerinde "Birileri hakemlere bağlamış bel, steps yapmadan oyna Turgay Demirel" yazılı pankart açan taraftarlar, uzun süre yaptıkları tezahüratlarla Turgay Demirel'i istifaya çağırdı.

Sarı-kırmızılı taraftarların tezahüratları nedeniyle hakemler karşılaşmayı durdurup anons yaptırdı. Yapılan ilk anonstan sonra taraftarların tezahüratlarını devam ettirmesi üzerine, bu kez ikinci anonsla oyun durdu. Taraftarların sakinleşmesiyle karşılaşmaya bir kaç dakikalık aranın ardından devam edildi. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Potada Derbi Maçtan Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement