Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Canik Belediyesi antrenörü Baş: "Yenildik ancak iyi oyun sergiledik" Galatasaray Odea Bank antrenörü Memnun: "Canik Belediyesi karşısında ilk yarı zorlandık ancak oyuncularımız ikinci yarı d...

17.11.2013 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde sahasında  lider Galatasaray Odea Bank'a 69-49 yenilen Canik Belediyesi antrenörü Ekin Baş, "Yenildik ancak iyi oyun sergiledik" dedi.

Baş, maçın ardından yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligde ve avrupa iyi oyun sergilediklerini belirterek, "Galatasaray'a yenilmemize karşın iyi mücadele verdik. İlk yarı etkili bir oyun sergiledik ancak ikinci yarıda uzun oyuncularımız yoruldu. Kolay değil her maç 35-40 dakika süresi olan oyuncular. Haftaya oynanacak Adana Botaş maçından sonra sakat olan Lacy takıma dönecek. Bir Türk oyuncu da kadromuza katarak beklenen dinamik Canik Belediyesi'ni basketbol severlere izleteceğiz. Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında iyi mücadelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum hiç ezilmeden oynadılar" diye konuştu.

Canik Belediyesi oyuncusu Deniz Boz ise maçın bellirli bölümlerinde iyi oynadıklarını ancak iyi oyunu maçın tamamına yansıtamadıklarını belirterek önlerindeki altı maçı da kazanmak istediklerini söyledi.

Galatasaray Odea Bank cephesi

Galatasaray Odea Bank antrenörü Ekrem Memnun, ise ligde ve Euroleague'de yoğun tempoda maç oynadıklarını söyleyerek, "Çok yoğun bir tempoda maçlar oynuyoruz. Canik Belediyesi karşısında ilk yarı zorlandık ancak oyuncularımız ikinci yarı daha dikkatli oynadı. Kazandığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement