Uyuşturucu operasyonunda "Ben içiciyim" diyen genç kız, yanındakileri ihbar etti - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu operasyonunda "Ben içiciyim" diyen genç kız, yanındakileri ihbar etti

Adana'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kendisinin içici olduğunu belirten genç kız, otomobilde bulunanların uyuşturucu aldığını, uyuşturucunun da powerbank içinde olduğunu itiraf etti.

16.10.2019 10:43  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da torbacılara yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 8 kişiden 4'ü tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesindeki Bahçeşehir ve Gülbahçesi mahallelerinde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını aldı. İhbar üzerine harekete geçen polis bu iki mahallede operasyon yaptı. Polis bir otomobile "dur" ihtarında bulundu ancak aracın sürücüsü kaçınca kovalama yaşandı. Kısa süren kovalamanın ardından polis otomobili durdurdu.

"BEN İÇİCİYİM" DEYİP YANINDAKİLERİ İHBAR ETTİ

İçinde bulunan Serana B. (25) kendisinin içici olduğunu otomobilde bulunanların uyuşturucu aldığını uyuşturucunun da powerbank içinde olduğunu söyledi. Bunun üzerine yapılan aramada powerbank içinden uyuşturucu çıktı. Polis otomobilde bulunan kadınla birlikte 6 kişiyi gözaltına aldı.

Uyuşturucu operasyonunda

GÖZALTINA ALINDILAR

Diğer operasyonda ise uyuşturucu sattığı öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. İki operasyonda 42 gram sentetik bonzai, 710 gram esrar, powerbank içerisinde 137 gram metamfetamin ve araç anahtarı görünümünde hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Serena B. (25), Umut B. (27), Ömer B. (39), Yılmaz A. (28), Halil A. (32), Onurcan B. (21), Levent Y. ve Ramazan T. sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Halil A, Umut B, Yılmaz A. ve Levent Y. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Serena B, Ömer B, Onurcan B, Ramazan T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucu operasyonunda "Ben içiciyim" diyen genç kız, yanındakileri ihbar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu operasyonunda 'Ben içiciyim' diyen genç kız, yanındakileri ihbar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • adanalı: bize silah satmayan ülke kalmamış 7 0 Yanıtla
  • Mehmet canpolata cvpp: Bence kahrolmasi gereken Abd ve isralie kahrolsun diyemeyenlerdirr.40 yil once kahrolsun America diyen gencleri Asti bu guzel ulkem. 6 0 Yanıtla
  • mehmet canpolat: Kahrolsun ABD ve İsrail.. 4 1 Yanıtla
  • Habere Atarlı: Yahu haberciliğinde biraz titizliği ahlakı olmalı..Şimdi bu kızı ifşaa ederek ne yapmaya çalışıyosunuz.. 5 0 Yanıtla
  • engin: sanırım o kız dışarı cıkarsa allah sonunu hayır etsin 4 1 Yanıtla 3434: bu bilgileri emniyetin gizli tutması gerekir.hatta yargılamada bile ayrı ayrı yargılama yapılmalı.ama kimse kimseyi düşünmüyor.dolayısıyla hiç kimse bildiğini söylemeye cesaret edmiyor.gizli tanık falan yok.herkes ulu orta . 2 0
  • halak: hepsini ihbar edin 3 0 Yanıtla
  • aSILMASIGEREK: TORBACI KIZ : ) ATEŞBUZ SATIYOR ZEHİR TÜCCARLARI .... 1 2 Yanıtla
  • isimsiz...!: lanet olsun satana sattırana..... UYUŞTURUCUYA HAYIR...! 2 0 Yanıtla
  • Demir: Dunya kadinin uzerine kurulmuştur onlar.melektirler aşktir 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement