Poyraz Karayel 73. Bölüm Fragmanında Duygusal Dakikalar! - Son Dakika
Medya

Poyraz Karayel 73. Bölüm Fragmanında Duygusal Dakikalar!

Poyraz Karayel 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 73. son bölüm fragmanında Ayşegül tüm acılarından kurtulup Poyraz ile mutluluğa yeniden kavuşabilecek mi? Poyraz Karayel 72. son bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

15.12.2016 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba akşamlarının uzun soluklu dizisi Poyraz Karayel 72. son bölümü dün akşam Kanal D yayın akışındaydı. İzleyiciler Eda'nın ihanetine kilitlendi. Son bölümün hemen ardından 73. bölümün fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? Ayşegül, tüm acılarından kurtulup Poyraz ile mutluluğa erebilecek mi? Çınar, Poyraz'ın ifşa edebilecek mi? Yeni fragmanda detaylar ortaya çıktı!

POYRAZ KARAYEL 72. SON BÖLÜMDE NELER OLDU? POYRAZ KARAYEL 72. BÖLÜM ÖZETİ!

Poyraz, Eda'nın ihanetiyle sarsılırken Eda, Kerem'i kurtarmak için Halil'i kaçırır ve bir kovalama başlar. Bu sırada Çınar, Meltem vasıtasıyla Poyraz'a çok yaklaşmıştır. Poyraz farkında olmasa da kimliğinin ortaya çıkma riskiyle karşı karşıyadır. Bahri ise, Ayşegül'ün eve dönüş kararını sorgularken suçluluk duygusuyla mücadele eden Despina Ayşegül'ün sırrını öğrenir.
Poyraz ve Ayşegül, Nevra'nın elindeki görüntüleri almak için plan yaparken, Sinan'ın kendi başına giriştiği iş onları yeni bir krizin içine sokar. Çınar'ın, Poyraz'ın kimliğine iyice yaklaştığını fark eden Ayşegül, buna engel olmak için Çınar'a yakın davranmaya başlar. Ama, bu onu hiç istemediği durumlara sokacaktır. Eda, Mümtaz'a yakalanır. Ancak Eda'nın, Kerem'i kurtarmak için pes etmeye niyeti yoktur. Bunun için Poyraz'ı rehin alarak tekrar harekete geçer.

Poyraz Karayel 73. Bölüm Fragmanında Duygusal Dakikalar!

POYRAZ KARAYEL YENİ BÖLÜMÜ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Poyraz Karayel 73. bölümü çarşamba akşamı 20.00'de Kanal D yayın akışında olacak.

Poyraz Karayel 73. Bölüm Fragmanında Duygusal Dakikalar!

Son Dakika Medya Poyraz Karayel 73. Bölüm Fragmanında Duygusal Dakikalar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement