Poyrazdamları Mahallesinde İftar Bereketi - Son Dakika
Güncel

Poyrazdamları Mahallesinde İftar Bereketi

Poyrazdamları Mahallesinde İftar Bereketi

Salihli Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası, Poyrazdamları Mahallesinde kurularak Ramazan Ayı'nın bereketi vatandaşlarla paylaşıldı.

09.06.2017 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Poyrazdamları Mahallesinde bulunan pazaryerine kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ramazan ayının tüm güzelliklerinin farklı mahallelerde kurulan iftar sofralarında yaşandığını belirtti.

Salihli Belediyesi tarafından Poyrazdamları Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan tüm kadınlara hediye dağıtan Başkan Kayda,"Belediyemizin iftar sofrasına gelerek oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Ramazan ayının geleneksel kültürünü Salihli ile mahallelerimizde üç yıldan beri düzenlediğimiz etkinlikler ve iftar sofraları ile yaşatıyoruz. Kurduğumuz iftar sofraları, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendiriyor. Tüm vatandaşlarımızın şimdiden Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum ve hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı günler diliyorum"dedi.
Salihli Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeği programına, Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Poyrazdamları Mahalle Muhtarı Harun Yaşa, Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk, Belediye Daire Müdürleri ve personeli, muhtarlar ile mahalle sakinleri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Poyrazdamları Mahallesinde İftar Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement