Poyrazköy Davası'nda Oramiraller Dinlenecek - Son Dakika
Güncel

Poyrazköy Davası'nda Oramiraller Dinlenecek

Poyrazköy Davası\'nda Oramiraller Dinlenecek

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Poyrazköy davasına 8 tutuklu sanık ve bazı tutuksuz sanıklar katıldı.

23.02.2013 03:01  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

-istanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Poyrazköy davasına aralarında muvazzaf askerlerinde bulunduğu 8 tutuklu sanık ve bazı tutuksuz sanıklar katıldı. Davaya bakan mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Duruşmaya, sanık ve avukatların taleplerinin alınmasının ardından ara verildi. Aranın ardından taleplere ilişkin kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklardan Deniz Cora'nın talebi üzerine eski Deniz Kuvvetleri komutanları emekli Oramiraller Muzaffer Metin Ataç ve Eşref Uğur Yiğit'in tanık olarak dinlenilmesi için bulundukları bölgedeki mahkemeye yazı yazılmasını kararlaştırdı.

Değişik illerde görevli 20'yi aşkın polisin dinlenilmesine de karar veren mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Levent Bektaş, Ercan Kireçtepe, Erme Onat, Eren Günay, Deniz Cora, Ümit Metin, Kemalletin Yakar ve Hüseyin Hançer'in "kuvvetli suç şüphesini gösteren olguların bulunması" ve bu aşamada adli kontrol taleplerinin yetersiz kalacağından bu hallerinin devamına hükmetti. Duruşma, 14 Mayıs'a ertelendi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Poyrazköy Davası'nda Oramiraller Dinlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement