Prens Harry Ve Meghan'ın İlk Dansı Ed Sheeran Eşliğinde Olacak - Son Dakika
Güncel

Prens Harry Ve Meghan'ın İlk Dansı Ed Sheeran Eşliğinde Olacak

Prens Harry Ve Meghan\'ın İlk Dansı Ed Sheeran Eşliğinde Olacak

Prens Harry ve Meghan Markle ilk resmi danslarını Adele, Ellie Goulding ya da Elton John ile mi yoksa bambaşka bir sanatçı eşliğinde mi yapacak? Spotify verilerine göre muhtemelen öyle!

18.05.2018 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs tarihinde gerçekleşecek kraliyet düğünü öncesinde ortaya çıkan spekülasyonlarla herkes, çiftin ilk dansları için jazzy ve romantik mi yoksa hareketli ve popüler bir tür mü seçeceğini tahmin etmeye çalışıyor.

Eğer trendlere uymak istiyorlarsa o gün herkesin izleyeceği çift, ilk danslarını Ed Sheeran ile yapacak gibi görünüyor. Spotify verilerine göre bu sene, Sheeran vs Sheeran düğün çalma listesi yarışında, sanatçının "Perfect" isimli şarkısı, daha önce birinci sırada yer alan "Thinking Out Loud" adlı şarkısının da önüne geçerek dünya genelinde ilk dans için en çok tercih edilen şarkılar listesinde 2018'in yıldızı oldu.

Ed'in bugünlerde romantizmin kralı olduğu açık ama liste aynı zamanda, Etta James'in "At Last" ve Elvis Presley'in "Can't Help Falling in Love" gibi ilk dans klasiklerinden, Bruno Mars'ın "Marry You" ve John Legend'in "All of Me" adlı şarkısı gibi modern romantik balatlara kadar çiftlerin müzik zevklerini de ortaya koyuyor.

İddialı tüm düğün çalma listelerinde Spotify kullanıcıları, Whitney Houston'un "I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)" gibi daha eski şarkılarla Mark Ronson'ın "Uptown Funk" gibi daha yeni şarkıları dans pistinde bir araya getiriyor.

Her ne kadar kraliyet davetli listesinde olmasanız da düğün sezonunun tadını çıkarın ve aşağıdaki en popüler ilk dans & düğün şarkıları eşliğinde Ed Sheeran'ın da şarkısında dediği gibi ister karanlıkta ister çimlerde yalınayak dans etmeye başlayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prens Harry Ve Meghan'ın İlk Dansı Ed Sheeran Eşliğinde Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement