Prens William'ı geride bırakan İrlandalı, yılın babası seçildi - Son Dakika
Güncel

Prens William'ı geride bırakan İrlandalı, yılın babası seçildi

Prens William\'ı geride bırakan İrlandalı, yılın babası seçildi

Kraliyetin aile hayatıyla dikkat çeken ismi Prens William'ı geride bırakan İrlandalı vlogger, Londra'da yılın babası seçildi.

13.06.2019 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kraliyetin aile hayatıyla dikkat çeken ismi Prens William'ı geride bırakan İrlandalı vlogger, Londra'da yılın babası seçildi.

İrlandalı vlogger Jonathan Saccone Joly, Prens William dahil birçok ünlü ismi geride bırakarak Londra'da yılın babası seçildi. İngiliz televizyon sunucusu Declan Donnelly, Prens William, Ünlü İngiliz Olimpik dalgıç Tom Daley gibi ünlü isimlerin yer aldığı listede 4 çocuk babası İrlandalı vlogger Jonathan Saccone Joly, halk tarafından yapılan oylama sonucu yılın babası ödülünü aldı. Emilia, Eduardo, Alessia ve Andrea'nın babası olan Jonathan, ödülü kazanmanın kendisine sürpriz olduğunu belirterek, "Ben ödüllü bir babayım. Bu bir sürpriz. Bana oy veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. Jonathan'ın eşi Anna ise "Yılın babasının karısı olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

İlk ödülü değil

Jonathan, 2016'da New York'ta düzenlenen yılın en iyi ebeveyni ödülünü de almıştı. Jonathan ve eşi 2009 yılında sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ilgi çekmiş, 2012'de 5,2 milyon kişinin izlediği ilk çocukları Emilia'nın doğum videosuyla viral olmuşlardı. - LONDRA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Prens William'ı geride bırakan İrlandalı, yılın babası seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement