Prestij Caddesinde Ortak Karar - Son Dakika
Güncel

Prestij Caddesinde Ortak Karar

Prestij Caddesinde Ortak Karar

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde ana arterlerde alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Akhisar caddesinden başlamak üzere parke taşı döşeme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başlatıldı.

17.11.2017 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş



İlçenin 50 yıllık problemini ortadan kaldıracak alt yapı çalışmaları vatandaşlara zorlu günler yaşatmıştı. Çevre düzenlemesi çalışmaları sonrasında Akhisar ve Balıkesir caddeleri yeni yüzüyle vatandaşların keyifli vakit geçirebilecekleri alanlara dönüştürülecek.

Belediye hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde vatandaşların görüşlerine öncelik veren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçedeki siyasi parti temsilcileri, cadde esnafları ve vatandaşlar ile proje hakkında toplantı gerçekleştirerek görüşlerini aldı. İlk toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, CHP İlçe Başkanı Mithat Gezgin, MHP İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu,DP İlçe Başkanı Nejdet Dermirözer, SP İlçe başkanı Mustafa Kahraman ve meclis üyeleri katıldı. Eski belediye başkanları ise işlerinden dolayı toplantıya katılamadı. Başkan Yavaş cadde üzerinde uygulanacak proje hakkında detaylı bilgi vererek esnaf ve vatandaşları mağdur etmeyecek iki projeyi oylamaya sundu. Her iki toplantıda da ortak karar olarak çift yönlü araç parkının bulunduğu proje seçildi. Proje kapsamında çift yönlü araç yolunun yanı sıra her iki yönde de araç parkı, tek yönlü gidiş geliş bisiklet yolu, engelsiz ve geniş kaldırımlar, banklar, aydınlatmalar ve çınar ağaçları yer alacak. Çalışmalar ise onaylanan proje üzerinden devam edecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş " İlçemizi daha güzel bir hale getirmek için birlikte çalışıyoruz. Siyaset ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyor, çalışmalarımıza bu şekilde yön veriyoruz. Toplantılara katılarak görüşlerini belirten, ilçemizin geleceğini oluşturma adına destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah çok yakın zamanda prestij caddesi projemizi de tamamlayarak vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz. Çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık. " dedi.

Vatandaşların da proje ile ilgili onayını alan başkan Yavaş Akhisar caddesi imamhatip lisesi önünden başlayan çalışmaları yerinde inceledi. Cadde üzerindeki esnafların mağdur edilmemesi, talep ve isteklerine cevap verilmesi ve çalışmaların hızlı bir şekilde yapılarak tüm vatandaşların mağduriyetinin bir an önce giderilmesi adına talimat verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prestij Caddesinde Ortak Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement